5 & 6 juni: Smart Living Home Experience in het Oude Dorp

AMSTELVEEN - De nieuwste slimme technologieën voor in en om het huis zijn vrijdag 5 en zaterdag 6 juni 2015 te bewonderen bij firma Koudijs aan de Stationsstraat 18-22 in het Oude Dorp van Amstelveen.

Tijdens het 2-daags Smart Living Home Experience Event worden  bij Koudijs, in samenwerking met Electro Styling, tal van slimmigheden getoond die het leefcomfort in huis verhogen. Zo zijn tal van producten met smartphone of tablet te bedienen: van gordijnen, beveiligingssystemen, verlichting, tv en muziek tot aan wasmachines.

Informatie
Koudijs | Stationsstraat 18-22 | T 020 6413006 | I www.koudijsonline.nl


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten gisteren 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen 28 mei 2024 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'