Linda de Mol. {Fotocredits: RTL}

50 Amstelveners op jacht naar miljoenen

AMSTELVEEN – Vijftig Amstelveners uit postcodegebied 1188 (Middenhoven) gaan op 1 oktober 2017 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in de tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of Amstelveners daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 1 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Niels (34)
Niels (34), beveiliger van beroep, uit Amstelveen is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: 'Hartstikke leuk dat we in de studio van Miljoenenjacht aanwezig zijn en dat we kans maken om te winnen. Samen met mijn vriendin heb ik een dag lang afleveringen teruggekeken om ons goed voor te bereiden. Of we in de finale komen van het ‘Gouden Koffer Spel' moeten we afwachten. Maar stel dat het ons lukt en we gaan met een hoog bedrag naar huis, dan geven we een heel groot feest. We hebben er zin in!"

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners uit Amstelveen zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

Amstelveners eerder in de prijzen in Postcode Loterij Miljoenenjacht
In het voorjaar van dit jaar waren vijftig Amstelveners uit postcodegebied 1181 in de studio van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Leo (41) uit Amstelveen wist toen de finale te halen en won met het ‘Gouden Koffer Spel' een bedrag van 275.000 euro. Deze uitzending van Postcode Loterij Miljoenenjacht was te zien op 19 maart 2017.

Te zien
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Amstelveen met postcode 1188 is zondag 1 oktober van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.