50 jaar op de Amstelveense markt, in weer en wind

Amstelveen - Marktkooplieden Aad Baas (zoetwaren) en Fam. IJ. Hartkamp (Rijwielbenodigdheden) hebben gisteren bezoek gehad van wethouder Floor Gordon (Economische Zaken, D66), omdat ze al meer dan 50 jaar in weer en wind op de vrijdagmarkt van Amstelveen staan.

De marktkooplieden bedienen al jarenlang Amstelveense inwoners en hebben in de afgelopen halve eeuw uiteraard een grote vaste klantenkring opgebouwd. Wethouder Gordon overhandigde tijdens haar bezoek een bos bloemen aan de trouwe marktkooplui.

Fam. IJ. Hartkamp: sinds 1970
Fam. IJ. Hartkamp (Rijwielbenodigdheden) staat al vanaf 28 januari 1970 op de markt. Alles wat je nodig hebt voor je fiets kun je bij deze kraam kopen. Van mandjes, regenkleding, banden tot fietsbellen. 

Aad Baas: sinds 1969
De producten van Aad Baas (zoetwaren en chocola) zijn al vanaf 10 januari 1969 op de markt te vinden; maar op Goede Vrijdag van dit jaar gaat de kraam na dik 51 jaar stoppen; uietraard een gemis voor de vele trouwe klanten.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.