50 jaar Ziekenhuis Amstelland: open dag op 16 mei

50 jaar Ziekenhuis Amstelland: open dag op 16 mei Foto: Nic. Tulp ziekenhuis, uit privéarchief Evert Zuiderent

Amstelveen - Ziekenhuis Amstelland bestaat dit jaar vijftig jaar. Daarom is er woensdag 16 mei 2018 een open huis van 16.00 tot 20.00 uur.

Vanuit de hoofdingang is er variëteit aan kraampjes waar informatie is te vinden over de (medische) zorg die het ziekenhuis biedt. Onder meer over vaatchirurgie, borstkankerzorg, wondzorg, kwaliteit en veiligheid, apotheek, MDL en meer. Ook kan een kijkje worden genomen op de poliklinische operatiekamer op het Behandelcentrum.

Kennismaken

Bij de ontmoetingsruimtes is het arbeidsmarktcafé met informatie over vacatures en de opleidingsmogelijkheden die er in Ziekenhuis Amstelland zijn. Kom vooral eens kennismaken met onze verpleegkundigen en andere collega’s. Zij kunnen alles vertellen over hoe leuk het is om in Ziekenhuis Amstelland te werken.

Scholieren

Speciaal voor scholieren is er een interactieve voorstelling over het vak van verpleegkundige. Deze voorstelling wordt afgewisseld met een demonstratie van een reanimatie in het ziekenhuis. Ook hierbij is het mogelijk een handje mee te helpen. Verzekerd zijn van een plek? Schrijf je dan in via de website.

Proeverij

Cateraar Marfo houdt tijdens het open huis een proeverij. Laat u overtuigen hoe smakelijk een ziekenhuismaaltijd tegenwoordig is. Enkele specialisten houden een korte lezing. De nadruk ligt hierbij op gezondheid, lifestyle en voeding. Natuurlijk kunnen dan ook vragen worden gesteld.

Parkeren

Omdat het operatiecomplex, het laboratorium en het behandelcentrum tot 18.00 uur nog in bedrijf zijn, is het op die afdelingen niet mogelijk om een kijkje te nemen. Deze afdelingen zijn wel vertegenwoordigd op de informatiemarkt. Gratis parkeren kan op P1, P2 en P4. Kijk op onze website www.ziekenhuisamstelland.nl voor uitgebreide informatie.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties