Davey Photography, Pieter Schilt
112

A9 Amstelveen deels afgesloten na aanrijding vrachtwagens

Amstelveen - Rijksweg A9 tussen Amstelveen en de A2 is vrijdagavond afgesloten na een aanrijding tussen twee vrachtwagens.

Een vrachtwagenchauffeur  is niet ver van knooppunt Holendrecht op een vrachtwagen gebotst die met pech langs de weg stond. Het wegdek ligt bezaaid met goederen uit de vrachtwagens.

a9_dichtDpdv2.jpg
Foto's: Davey Photography, Pieter Schilt & Davey Baas

Rijkswaterstaat meldt dat een omleiding is ingesteld via de A4, A10 en A2. 

a9_dichtdpps.jpg

Bij Amstelveen is de oprit naar de A9 richting Utrecht/Amsterdam afgesloten voor verkeer. De opruimwerkzaamheden duren tot in de nacht.

ZIE OOK: OPRUIMEN RAVAGE A9 HELE KLUS


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:56

Amstelveen zet 750.000 euro klaar voor initiatieven van getroffen ondernemers

Amstelveen - Om getroffen Amstelveense ondernemers te helpen in de coronacrisis, roept gemeente Amstelveen als een van de eerste gemeentes in Nederland een nieuw Stimuleringsfonds Lokale Economie in het leven. Het fonds (750.000 euro groot) moet ondernemers en bedrijven de mogelijkheid bieden om in deze lastige tijden gezamenlijke investeringen te doen die voor een economische impuls zorgen. 

Corona Amstelveen gisteren 15:19

GGD meldt stijging positieve coronagevallen in Amstelveen

Amstelveen - GGD Amsterdam-Amstelland meldt in de nieuwe gepubliceerde weekcijfers (3-9 mei 2021) een toename van het aantal positieve coronagevallen in Amstelveen: 261 Amstelveners werden positief getest, tegenover 195 een week eerder.

Horeca gisteren 13:37

Tasty Trail Amstelveen: Pinkstereditie op zondag 23 mei

Amstelveen - Na een uiterst geslaagde eerste editie van Tasty Trail Amstelveen begin mei, waarbij via twee horecaroutes heerlijke hapjes konden worden geproefd bij diverse lokale horecazaken, volgt op zondag 23 mei 2021 (Eerste Pinksterdag) een tweede editie. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Algemeen gisteren 12:11

Kinderen winnen geldprijzen voor goed doel en club met Koningsdagactie

Amstelveen - Meerdere talentvolle kinderen zijn met de Koningsdagactie van Stichting Amstelveen Oranje, ‘Amstelveen kleurt Oranje’, in de prijzen gevallen. Zij wonnen met een oranje-video van hun talent €150, €250 en €500 voor hun club of een goed doel.