Aangetroffen dode man (27) niet overleden door misdrijf [Update]

Aangetroffen dode man (27) niet overleden door misdrijf [Update] Foto: Davey Photography, Rob Franken

Amstelveen - De De 27-jarige man, die zondag dood werd aangetroffen in Amstelveen, is niet overleden door een misdrijf. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


- Lees verder onder deze advertentie -

De man werd onder verdachte omstandigheden dood aangetroffen in een woning aan de Doctor Plesmansingel in Amstelveen. De politie stelde aanvankelijk een grootschalig onderzoek in naar de omstandigheden en hield rekening met een misdrijf.

Geschreeuw

Rond 14.45 uur kwam op de meldkamer van de politie een melding binnen van geschreeuw in de woning. Agenten troffen bij de flatwoning familie aan en in de woning het levenloze lichaam van één van de bewoners (27). Het was zondagmiddag nog niet duidelijk wat de exacte toedracht en doodsoorzaak was.

De woning werd afgezet voor sporenonderzoek en agenten hebben een buurtonderzoek uitgevoerd. Er werd ook een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart om de zaak verder te onderzoeken. Ook medewerkers van het Nederlandse Forensisch Instituut (NFI) waren in de woning voor onderzoek.

Man met bebloed sportjack

Het onderzoeksteam riept dringend getuigen op die informatie hebben om zich bij de politie te melden. In het bijzonder zocht de politie een man die rond 11.30 uur met een bebloed sportjack bij de flat was gezien en uiteindelijk wegliep richting de Van der Hooplaan/Stadshart Amstelveen. Uiteindelijk bleek dat deze man niets met de zaak van de overleden man te maken had. 


Reacties