Davey Photography, Davey Baas
112

Aanhouding na botsing tussen fietser en scooter op fietspad Beneluxbaan

Amstelveen - Op het fietspad van de Beneluxbaan ter hoogte van het viaduct Ouderkerkerlaan zijn maandagavond een (snor-)scooter en een fietser in aanrijding gekomen. De ter plaatse gekomen politie hield een van de betrokken aan omdat hij een politie-agent beledigde en onder invloed verkeerde.

Bij de botsing vielen geen ernstig gewonden.

De Politie Amstelveen meldt op Instagram dat een ter plaatse gekomen agent door een van de betrokkenen werd uitgescholden voor 'kankerflikker'. Dit nadat de agent de telefoon van de man pakte, omdat hij niet wilde luisteren. De politie meldt dat de verdachte onder invloed was. De man is meegenomen naar het bureau.

Eerder op de dag had ook al een botsing plaats tussen twee fietsers op het Kazernepad. Daarbij raakte een jongetje gewond. Toen de politie ter plaatse was om de kwestie af te handelen, werd en passant nog een langsrijdende snorfietser bekeurd: die mogen namelijk niet op het pad rijden.


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:46

Amstelveen van voorheen (218)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 218 een oude prentbriefkaart van de luchthaven waar Amstelveen in economische zin zoveel aan te danken heeft: Schiphol.