VTF
112

Aanrijding auto en scooter bij Punter

Amstelveen - Een auto is vrijdagochtend in aanrijding gekomen met een scooter op de uitrit van Punter en Groenelaan/Turfschip.

Het ongeval vond even na half negen plaats.  Hulpdiensten waren snel ter plaatse en de ambulancedienst ontfermde zich over de scooterbestuurder, die uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis hoefde.

 

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De scooter (snorfiets) reed op het fietspad toen hij werd geraakt door de auto.

 

Bij de afslag aan Punter in Waardhuizen (nabij bushalte Punter) kruist het fietspad afslaand verkeer dat richting Groenelaan/Turfschip of Gondel gaat.  Het is met name in spitsuren een drukke afslag.

 

112_vtf_gondel_aanrijding.jpg

Foto's: VTF


Meer nieuws

Algemeen vandaag 16:35

Toeslagenaffaire treft ook tientallen Amstelveense gezinnen

Amstelveen - Ook in Amstelveen zijn tientallen gezinnen gedupeerd door de kinderopvangtoeslagenaffaire. De landelijke affaire, waarbij tienduizenden onschuldige ouders tot in lengte van jaren werden aangezien voor fraudeurs en onder een nietsontziend regime onterecht (grote) sommen geld moesten terugbetalen, zorgde vandaag voor het opstappen van het kabinet.

Politiek vandaag 13:03

Gordon regionaal lijstduwer voor D66 bij Tweede Kamer-verkiezing

Amstelveen - D66 heeft Amstelveens wethouder Floor Gordon gevraagd om regionaal lijstduwer te zijn voor D66 bij de verkiezing voor de Tweede Kamer. Daarmee vult zij de lijst aan op plek 74. De verkiezing voor de leden van de Tweede Kamer wordt gehouden tussen 15 en 17 maart 2021.

112 gisteren 22:17

Zware aanrijding aan Oranjebaan

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen heeft donderdagavond een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenwagens.