Foto: Davey Photography, Davey Baas
112

Aanrijding op Beneluxbaan

Amstelveen – Op de Beneluxbaan ter hoogte van kruising Poortwachter is dinsdagmiddag een auto op zijn voorganger gebotst die voor het rode verkeerslicht stond. De bestuurster van de voorste auto heeft nekklachten en wordt door het ambulance personeel nagekeken. De achterste bestuurder kwam met de schrik vrij. 

De kopstaart aanrijding was een enorme klap, waardoor beide airbags van de achterste auto zijn uitgeklapt. Beide automobilisten hoeven niet mee naar het ziekenhuis. De linker rijstrook richting Van der Hooplaan is afgesloten.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Waarom geen nieuwe spoorlijn parallel aan de A9?

Amstelveen – Met een nieuwe spoorlijn die parallel loopt aan Rijksweg A9 tussen Haarlem, Schiphol, Amstelveen, Ouderkerk, Abcoude en Amsterdam Zuidoost zou de bereikbaarheid van de regio aanzienlijk verbeteren.

Algemeen gisteren 11:53

Bewoners Groenelaan in verzet tegen bouwplannen met spandoeken

Amstelveen - Bewoners van de Najade-flat hebben spandoeken opgehangen als protest tegen de bouwplannen voor een nieuw wooncomplex op de plek van het Sakko-tankstation en de aanpalige showroom aan Newa 2 in de wijk Groenelaan.

112 gisteren 11:07

Mercedes-rijder vlucht na aanrijding: politie op zoek naar witkleurige C-Klasse

Amstelveen – De Amstelveense politie is op zoek naar de bestuurder van een witkleurige Mercedes C-Klasse Estate (bouwjaar 2006), die er afgelopen zaterdagavond vandoor ging nadat hij in aanrijding was gekomen met een snorfiets aan de Burgemeester Colijnweg in Amstelveen. Twee opzittenden raakten daarbij gewond.