Davey Photography, Davey Baas
112

Aanrijding op Bovenkerkerkweg

Amstelveen - Op de Bovenkerkerweg in Amstelveen (N521) zijn woensdagmiddag twee automobilisten betrokken geraakt bij een aanrijding.

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur tegenover kaasboerderij Clara Maria, bij de afslag naar de parellelweg van de N521 richting de Van Hattumweg.

Er was sprake van behoorlijke blikschade. De airbags deden hun werk ; er hoefde uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis, zo bleek na een check van de opgeroepen ambulancebroeders.

De politie zette een rijbaan tijdelijk af en stelde een onderzoek in naar de toedracht van de botsing. Het verkeer kon om het ongeval heen worden geleid.

De N521 is vaker toneel van aanrijdingen: met name het punt iets verder op, waar de Bovenkerkerweg na een lichte S-bocht overgaat in de Zijdelweg richting Uithoorn is een berucht ongevallenpunt.


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.