Davey Photography, Davey Baas

Aanrijding op kruispunt Beneluxbaan/Bovenkerkerweg

Amstelveen - Op het kruispunt van de Bovenkerkerweg en de Beneluxbaan in Amstelveen Zuid zijn vrijdagavond twee personenwagens met elkaar in aanrijding gekomen.

Voor zover bekend vielen er geen gewonden bij de aanrijding, wel was er sprake van blikschade. De politie kwam ter plaatse en zette een deel van het kruispunt af voor onderzoek. De toedracht van het ongeval is nog onbekend.

Op het moment van de aanrijding zouden de verkeerslichten niet hebben gewerkt.

Berucht kruispunt

Op het bewuste kruispunt Beneluxbaan/Bovenkerkerweg hebben de afgelopen jaren diverse (zware) ongevallen plaatsgevonden (zie bijvoorbeeld hier (1), hier (2), hier(3) hier (4), hier (5), hier (6) en hier (7). In december 2016 filmde een bestuurder met een dashcam een zware crash op hetzelfde kruispunt:


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 14:17

Soap rond afgesloten fietspad in Bovenkerk duurt voort

Amstelveen - De heropening van het reeds lange tijd afgesloten fietspad tussen Zetterij en de Noorddammerlaan in Bovenkerk (Kazernepad/Zwarte Pad) heeft opnieuw vertraging opgelopen. Het stuk fietspad, dat hard op weg is het duurste stuk fietspad van Amstelveen te worden, wordt nu naar verwachting in februari 2021 geopend.

Winkels vandaag 10:16

Nieuwe kunst- en kadowinkel in Stadshart Amstelveen

Amstelveen - In Stadshart Amstelveen heeft kunst- en kadowinkel KYLDO de deuren geopend. De winkel biedt collectie kunstige cadeaus, moderne woondecoraties en kleurrijke kunstbeeldjes uit het binnen- en buitenland  

Amstelveen van voorheen gisteren 20:50

Amstelveen van voorheen (214)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 214 een fraaie historische prentbriefkaart van de Amsterdamseweg van voor 1940.

112 gisteren 18:44

Vrachtwagen en personenauto in botsing

Aalsmeer/Amstelveen - Op de Legmeerdijk (N231), ter hoogte van de kruising met de N196, zijn zondagavond een vrachtwagen en een personenauto in botsing gekomen. 

Politiek gisteren 13:05

Amstelveense jongeren verdienen meer en betere ontmoetingsplekken

Amstelveen – Omdat Amstelveense jongeren in de huidige coronaperiode worden getroffen door tal van preventieve maatregelen, beperking van bewegingsvrijheid en gebrek aan sociale contacten, heeft de gemeenteraad besloten om te bekijken hoe de Jongeren Ontmoetings Plekken (JOP’s) in Amstelveen verbeterd en of mogelijk uitgebreid kunnen worden.