Davey Photography, Davey Baas
112

Aanrijding tussen scooter en bestelbusje

Amstelveen - Op de kruising van de Oranjebaan met de Camera Obscuralaan is donderdagavond een scooter in aanrijding gekomen met een bestelbusje van een pakketbezorgdienst.

Hulpdiensten werden even voor half zeven gealarmeerd. Op de scooter zaten twee personen, die gewond raakten en moesten worden behandeld door toegesneld ambulancepersoneel.

112 ongevalk scooter bezorgbestelbus amstelveen 230524.jpg
Foto's Davey Photography, Davey Baas

De politie was ter plaatse voor nader onderzoek naar de toedracht van de botsing. Op het kruispunt gaat het wel vaker mis. De gemeente was voornemens van het kruispunt een rotonde te maken, maar door sterk gestegen kosten en een tekort aan budget werd voorlopig een streep gezet door die plannen.


Meer nieuws

Wonen vandaag 16:37

Droom komt uit: wonen in Barcelona in Amstelveen

Amstelveen - Wethouder Wonen Adam Elzakalai en Dennis Wedding van Amvest hebben symbolisch de eerste sleutel overhandigd aan de (eerste) huurders van het appartementengebouw Barcelona in het Amstelveense nieuwbouwproject Olympiade.

Sport vandaag 14:15

Maurits (17) kampt al hele leven met hersenletsel en organiseert nu sponsorloop voor Hersenstichting

Amstelveen - De nu 17-jarige Maurits Maessen werd als baby van 13 maanden oud getroffen door hersenvliesontsteking en liep daarbij blijvend hersenletsel op. Ondanks de uitdagingen die hij daar dagelijks van ondervindt haalt hij het maximale uit zijn leven en vrijdag 21 juni organiseert hij met BuentingSport Amstelveen een sponsorloop waarbij hij zoveel mogelijk geld wil inzamelen voor de Hersenstichting. Doneren kan hier.     

Sport vandaag 11:18

NRT500-toernooi van start op Park Startbaan

Amstelveen - Op Park Startbaan is vandaag het nationale NRT500 tennistoernooi van start gegaan. 32 mannen en 24 vrouwen strijden de komende dagen om punten te verdienen voor de nationale ranking.