Beeld: Abina

Abina bezorgt weer volop aan huis: maak kans op spare-ribs menu voor 2

Amstelveen - Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg bezorgt in deze roerige tijden de beroemde Abina-menuklassiekers aan huis in Amstelveen: bestellen kan altijd, maar Abina verloot deze week ook een gratis sparerib-menu voor 2 personen onder lezers van AmstelveenZ.nl

Hoe maak je kans op die overheerlijke spareribs (voor 2 personen) van Abina? Welnu, tag (onder dit bericht op Facebook)  je favoriete Abina-maatje met wie je ouderwets zou willen genieten van deze Abina-klassieker en geef aan waarom jij Abina mist!

Een e-mail sturen mag ook naar actie@amstelveenz.nl. AmstelveenZ maakt volgende week de winnaar van het spare-ribs menu bekend. Ondertussen is Abina natuurlijk enorm geholpen als je af en toe zo een heerlijke menu-klassieker bestelt en thuis laat bezorgen. Zo kan jij thuis genieten van de Abina specials.

Ga naar de website van Abina (klik hier) en kies een van de menu-klassiekers. Je kan je bestelling ook afhalen!


Meer nieuws

Algemeen gisteren 16:19

'Fakkel- en lichtjestocht door Amstelveen trekt 40 belangstellenden'

Amstelveen - Gisterenavond werd in Amstelveen voor de tweede keer een fakkel- en lichtjestocht gehouden door tegenstanders van het coronabeleid. Zo'n veertig deelnemers van de tocht wandelden volgens de initiatiefnemers door het centrum van Amstelveen 'ten behoeve van de vrijheid en verbinding van mensen die zich niet (langer) kunnen vinden in de in hun ogen buitenproportionele coronamaatregelen'.