Tino Martin [persfoto]

Abina strikt Tino Martin voor Koningsdag 2019

Amstelveen - Hotel Café Restaurant Abina heeft zanger Tino Martin weten te strikken voor een optreden op Koningsdag 2019. 

De Koningsdagviering bij Abina staat al jaren te boek als 'De grootste reünie van Amstelveen' en trekt jaarlijks duizenden bezoekers naar de feestlocatie aan de Amsterdamseweg.

Abina trekt zoals ieder jaar een groot blik artiesten open: naast Tino Martin komen ook Quincy, Robert Leroy, Wesly Bronkhorst, Yves Berendse, Dennis van Veen, Armand Fuchs en Danilo optreden, dus het belooft weer ouderwets gezellig te worden.

Ook geeft Buenting Sport weer diverse shows en zorgt DJ Nick buiten de optredens om voor muziek. Koningsdag bij Abina wordt mede mogelijk gemaakt door Oma Bobs Snacks en Patkel.

Vorig jaar zou Tino Martin op Koningsdag ook optreden bij het Amstelveense café-restaurant, maar de zanger moest toen wegens privé-omstandigheden afzeggen. Later in het jaar kwam hij toen alsnog naar Abina voor een speciaal optreden.

  


Meer nieuws

Algemeen vandaag 13:29

Bloemen bij Amstelveens ‘Hart van Medeleven’

Amstelveen - Het gemeentebestuur heeft vanmiddag samen met diverse inwoners bloemen gelegd bij het Amstelveense ‘Hart van Medeleven’, dat momenteel in de vijver van park De Stadstuinen ligt.

Wonen vandaag 10:36

Weerstand tegen nieuwe woontoren Groenelaan leidt tot aanpassing plan

Amstelveen – De ferme weerstand van buurtbewoners tegen een nieuwe geplande hoge woontoren op de plek van het tankstation op de hoek Sportlaan/Groenelaan (Newa) heeft ertoe geleid dat de projectontwikkelaar opnieuw naar de tekentafel gaat en buurtbewoners bij de planontwikkeling gaat betrekken.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Weer fietsen langs Beneluxbaan

Amstelveen - Het duurt niet heel lang meer voordat de fietsroute langs de Beneluxbaan weer volledig toegankelijk is voor fietsers. Diverse delen zijn inmiddels opengesteld en de gemeente verwacht dat vanaf half augustus volledig gebruik kan worden gemaakt van alle fietspaden die langs de Beneluxbaan in Amstelveen lopen.