Accuraat Verhuur eerste partyverhuurder met een 'LZV'

Amstelveen - Accuraat Verhuur kondigt vol trots aan dat zij een LZV (Lange Zware Voertuigen) in gebruik heeft genomen. Door de aanschaf van een LZV met een totale lengte van 25,25m kan Accuraat Verhuur haar transportdiensten efficiënter en duurzamer aanbieden en op die manier een positieve bijdrage leveren aan haar duurzaamheidsdoelstellingen.

Transportdiensten efficiënter

Een LZV is een specifiek type vrachtvoertuig met een langere en zwaardere samenstelling die is ontworpen om het transport van goederen te vergemakkelijken. Met een LZV kan er 55% meer lading worden vervoerd per enkele rit, wat betekent dat er minder ritten nodig zijn om hetzelfde werk te verrichten. Dit leidt tot een efficiënter transport en minder kosten per kilometer. Hierdoor kan het bedrijf zich onderscheiden van andere verhuurbedrijven.

Accuraat Verhuur directeur Rick Leliveld is er trots op dat het bedrijf deze mooie stap kan maken. “De afgelopen jaren zijn we hard bezig geweest om onze transportdiensten efficiënter in te richten. Gedurende de Covid-19 periode, werden er nauwelijks evenementen georganiseerd en dus was dit een ideale periode om de transportdiensten te optimaliseren. Zo zijn er intern processen verbeterd wat heeft geresulteerd in een geautomatiseerd systeem om onze vrachtwagens vol te plannen. Van iedere bestelling die we in ons systeem verwerken weten we binnen 1,5 seconde het laadvolume, het gewicht en eventuele beperkingen voor transport. We zijn ervan overtuigd dat het gebruik van een LZV onze transportdiensten naar een nog hoger niveau zal tillen en onze klanten tevreden zal stellen. Daarnaast is het ook een belangrijke stap voor ons bedrijf bij te dragen aan een duurzamere toekomst.”

Duurzamer transport

Accuraat Verhuur verhuurt regelmatig haar materialen over de grens, waardoor er met meerdere trailers vol voor grote evenementen naar het buitenland werd gereden. Het gebruik van een LZV zal ervoor zorgen dat het bedrijf minder vrachtwagens hoeft in te zetten en er daardoor minder ritten nodig zijn om dezelfde hoeveelheid lading te vervoeren. Op die manier leidt het gebruik van LZV’s tot minder CO2-uitstoot, wordt het transport duurzamer en is het uiteindelijk beter voor het milieu. Een pijler die voor het bedrijf steeds belangrijker wordt.

“We kijken uit naar het gebruik van onze LZV en zijn enthousiast over de voordelen voor zowel ons bedrijf, onze klanten als voor de samenleving.”


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.