Davey Photography, Davey Baas
112

Achtervolging over A2 eindigt in Ouderkerk aan de Amstel

Ouderkerk - Een achtervolging over Rijksweg A2 is donderdagochtend geëindigd in de Prinses Margrietlaan in Ouderkerk aan de Amstel.  

Agenten van de landelijke eenheid wilden op Rijksweg A2 een auto met Engels kenteken controleren, maar de bestuurder negeerde een stopteken, waarop een achtervolging ontstond.

De bestuurder en inzittenden probeerden in de dorpskern van Ouderkerk aan de politie te ontkomen door de auto te verlaten aan de Prinses Margrietlaan en de wijk in te vluchten.

Volgens een woordvoerder van de politie landelijke eenheid zijn er uiteindelijk drie verdachten aangehouden. De verdachte wagen is in beslag genomen en afgevoerd met een politiekraan. Het is onduidelijk wat de verdachten op hun kerfstok hadden.


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.