Actief de zomer in met de buitenspeelbus

Actief de zomer in met de buitenspeelbus

AMSTELVEEN – Op diverse locaties in Amstelveen is deze zomer de buitenspeelbus te vinden met diverse leuke sport- en spelactiviteiten.


- Lees verder onder deze advertentie -

De bus heeft bijvoorbeeld skelters, steps, hooverboards, hockeysticks, voetballen en stoepkrijt. De inhoud  is iedere keer anders, maar voor ieder kind is er in de bus iets leuks te vinden om mee te spelen.  

Sportclinics

In een aantal wijken worden ook gratis sportclinics gegeven. Deze clinics zijn te vinden op de Facebookpagina  van de Buitenspeelbus.

De Buitenspeelbus komt altijd, behalve bij hevige regen of hitte. Kijk op www.amstelveensport.nl om te zien waar de bus bij jou in de buurt is. Op Facebook (De Buitenspeelbus) en Instagram (@debuitenspeelbus) vind je actuele informatie.

Programma

Het buitenspeelbus doet op de volgende dagen de volgende wijken aan:

15 tot en met 18 juli: Westwijk (Augusta de Witlaan), Waardhuizen/Middenhoven (Praam) en Bankras/Kosteverloren (Kindercampus King); 22 tot en met 25 juli: Groenelaan (Mont Blanc flat), Elsrijk (Schoolplein Mio Mundo) en Keizer Karelpark (Badjes Doctor Plesmansingel); 12 tot en met 15 augustus: Groenelaan (Mont Blanc flat), Bovenkerk (Urbanuspark) en Keizer Karelpark (Badjes Doctor Plesmansingel); 19 tot en met 22 augustus: Westwijk (Middachten), Nes aan de Amstel (Pastoor van Zantenlaan) en Bankras/Kostverloren (Schoolplein de Wending).

Alle activiteiten vinden plaats van 15.00  tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie is ook hier te vinden.


Reacties