Advertorial Zakelijk

A&H Finance: compleet en onafhankelijk hypotheekadvies

Amstelveen - Hypotheekadvieskantoor A&H Finance geeft al vijftien jaar financieel advies vanuit Amsterdam, Diemen en sinds kort vanaf de nieuwe locatie aan de Amsterdamseweg 71 in Amstelveen. Koop je voor het eerst een huis, je volgende huis, wil je stevig gaan verbouwen of krijg je nog dit jaar een schenking: iedereen kan voor financieel hypotheekadvies terecht bij één van de vijftien adviseurs van A&H Finance.

Prijswinnend advies

A&H Finance bestaat 15 jaar en heeft weer in 2021 de FD Gazellen Award gewonnen. In de jaren daaraan voorafgaand wonnen we 5 jaar achtereenvolgens de Independer-prijs Beste hypotheekadvieskantoor van Nederland. Onze hoge klantwaardering blijkt uit de vele mooie  reviews op Google en Advieskeuze.nl.

Rente meenemen of dit jaar nog de jubelton gebruiken?

De markt is volop in beweging, de rente is flink opgelopen, de rente meenemen naar een andere woning kan dus veel schelen. Als je in 2022 een jubelton krijgt kan deze ook nog onder voorwaarden ingezet worden in 2023 en 2024. Nieuwsgierig geworden? Bel gewoon eens 020 465 19 51 voor een eerste vrijblijvende kennismaking. We leren jou en je financiële situatie graag goed kennen en daarna volgt ons advies over onder andere de geldverstrekker die het beste bij jou past.

Ondernemer of met pensioen? Of zonder voorbehoud bieden?

Het is niet zonder risico, maar door samen te werken met onze adviseurs kunnen we een goede inschatting maken van alle risico's. Het maakt niet uit of je ondernemer, in loondienst bent of dat je inmiddels met pensioen bent. We willen graag een goed beeld schetsen van jouw mogelijkheden. Dat kan omdat we ook goed zicht hebben op de doorlooptijden bij offerteaanvragen van banken. Zonder voorbehoud van financiering of een hele korte doorlooptijd, dankzij een speciaal spoedproces weet je snel wat je kan bieden op een woning. Dit kan een verkoper over de streep trekken om jou de woning te verkopen.

Onafhankelijk advies

Het belangrijkste is dat A&H Finance een onafhankelijk hypotheekadviseur is met vijftien financieel adviseurs die bij dertig geldverstrekkers in Nederland hypotheekaanvragen kunnen doen. Een afspraak is dus snel in te plannen. De beste rentetarieven en bijbehorende voorwaarden van alle geldverstrekkers zijn geen geheim voor ons. Daarnaast houden we je tijdens het hele traject op de hoogte van de voortgang van jouw adviestraject en vragen waar nodig een taxatie of bouwkundige keuring voor je aan.

Bij A&H Finance werken twee adviseurs aan jouw aanvraag, daarmee zijn we dus zeer goed bereikbaar om het hypotheekproces voor jou zo prettig mogelijk te laten verlopen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op (klik hier) en we vertellen je alles nog eens uitgebreid tijdens ons eerste gesprek.

Informatie: A&H Finance | Telefoon: 020 - 465 19 51 | Adres: Amsterdamseweg 71 | 1182 GP Amstelveen

logoblok-MHB.jpg


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:26

Stemmen op nieuw kunstwerk in wijkpark Middenhoven

Amstelveen - In Wijkpark Middenhoven komt een nieuw kunstvriendelijk kunstwerk. De Adviescommissie Beeldende Kunst (ABK) heeft kunstenaar Cindy Bakker geselecteerd voor dit kunstwerk. Zij maakte twee schetsontwerpen. Amstelveners kunnen via denkmee.amstelveen.nl stemmen op een van de twee werken.

Algemeen gisteren 15:53

Amstelveners laten subsidie voor groene gevel en verticale tuin links liggen

Amstelveen - Ondanks dat er een ruime subsidieregeling beschikbaar is, heeft de gemeente Amstelveen dit jaar exact nul subsidie-aanvragen van inwoners gehad voor het aanleggen van een zogenoemde ‘groene gevel’ of ‘verticale tuin’. Wel is er vraag naar subsidie voor groene (sedum) daken en geveltuintjes, maar ook die blijven achter.

Algemeen gisteren 13:52

'Streep door nieuw horecapaviljoen in recreatiegebied Poeloever Amstelveen'

Amstelveen - Amstelveen lijkt een ferme streep te hebben gezet door de ontwikkeling van een nieuw horeca-paviljoen aan De Poel. Over een nieuw paviljoen wordt al jaren gesproken, maar wethouder Herbert Raat geeft in een blog aan er inmiddels geen energie meer in te steken.

Amstelveen van voorheen 2 okt. 2022 20:53

Amstelveen van voorheen (319)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 319 een oude en bijzondere kopergravure getiteld ‘t Dorp Amstelveen.