Pixabay

Afgelopen dagen geen stijging van corona-sterfgevallen en ziekenhuisopnames in Amstelveen

Amstelveen - De afgelopen dagen is zowel het aantal geregistreerde corona-sterfgevallen, als het aantal corona-gerelateerde ziekenhuisopnames in Amstelveen niet verder gestegen.

Dat blijkt uit de laatste informatie van het RIVM (1 mei 2020). Sinds afgelopen maandag staat het aantal door het RIVM vastgestelde corona-sterfgevallen in Amstelveen op 33 en werden er geen nieuwe sterfgevallen meer gerapporteerd.

Het aantal Amstelveners dat opgenomen is (geweest) in een ziekenhuis is ook stabiel gebleven en staat al enkele dagen op 55. Het aantal positief geteste Amstelveners steeg wel licht en gaat nu richting de 300 (in totaliteit).

Landelijke cijfers
Landelijk is het aantal vastgestelde corona-sterfgevallen en ziekenhuisopnames vandaag wel verder gestegen. Het aantal positief geteste personen nam toe met 475 naar 39,791 totaal, het aantal ziekenhuisopnames steeg met 85 naar 10.854 en het aantal overleden personen nam toe met 98 naar 4.893. 

Bron: RIVM


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:08

Inzameling voor Voedselbank Amstelveen bij KKC

Amstelveen - Op het schoolplein van het Keizer Karel College aan Elegast 5 organiseert de UNESCO jongerencommissie van het Keizer Karel College vrijdag 29 mei 2020 een inzamelactie voor de Voedselbank Amstelveen. 

Advertorial Evenementen & Activiteiten gisteren 11:51

Uitje in de buurt: bamboelabyrint Nirwana

Amstelveen/De Kwakel – Niet ver van Amstelveen bevindt zich bamboelabyrint Nirwana. Het in De Kwakel gelegen labyrint biedt speciaal in deze coronatijden de mogelijkheid tot een exclusief gezinsuitje.