Afsluitingen rond viaduct Ouderkerkerlaan Amstelveen

Afsluitingen rond viaduct Ouderkerkerlaan Amstelveen Foto: Werkzaamheden bij het viaduct over de Ouderkerkerlaan

Amstelveen - In verband met de werkzaamheden aan het viaduct Ouderkerkerlaan/Beneluxbaan kan lokaal verkeer de komende tijd diverse afsluitingen verwachten.


- Lees verder onder deze advertentie -

In de nacht van maandag 16 september op dinsdag 17 september wordt de Beneluxbaan afgesloten richting Amsterdam tussen afrit Beneluxbaan ter hoogte van de Ouderkerkerlaan en de Handelsweg voor de sloop van de oostelijke zijde van het viaduct,

Een nacht later, van dinsdag 17 september op woensdag 18 september, wordt de Beneluxbaan afgesloten richting Amstelveen Zuid tussen de afrit Beneluxbaan ter hoogte van de Oranjebaan en oprit Beneluxbaan ter hoogte van de Ouderkerkerlaan.

Veel fietsomleidingen

Vanwege de werkzaamheden aan het viaduct Ouderkerkerlaan worden de fietspaden voor langere tijd afgesloten. Om fietsers toch zo dicht mogelijk bij hun bestemming te laten komen worden ze omgeleid. Fietsers vanuit het noorden kunnen via de Van Heuven Goedhartlaan, Meander, fietstunnel onder het oude KPMG-gebouw, Lindenlaan, Van der Leeklaan, Maarten Lutherweg en de Sportlaan naar het fietspad langs de Beneluxbaan. Deze route sluit aan op de omleiding die al van kracht was voor de werkzaamheden aan de Amstelveenlijn. Het fietspad aan de westzijde van de Beneluxbaan is daarmee afgesloten vanaf de Hoeksewaard tot de Sportlaan.

Oostzijde

Aan de oostzijde van de Beneluxbaan is het fietspad afgesloten vanaf de Laan van de Helende Meesters tot De Parelvisserslaan. Fietsers vanuit het zuiden kunnen over het viaduct van de Ouderkerkerlaan naar de Ouverture en dan via het fietspad van de Beneluxbaan of de Parelvisserslaan richting de Oranjebaan fietsen. Daar sluit de route aan op de bestaande omleidingsroute via het Westelijk Halfrond, Eleanor Rooseveltlaan, Professor J.H. Bavincklaan en Uilenstede richting Amsterdam.

 


Reacties