'Afstandsverjaardagen' aan de orde van de dag in zorghoek Groenelaan

Amstelveen - Bij diverse zorginstellingen en zorgwooncomplexen in Amstelveen worden steeds vaker jarige bewoners door hun familie gefeliciteerd met spandoeken en liedjes , nu ze niet meer op bezoek kunnen.

In de wijk Groenelaan nabij het Zonnehuis wordt er bijna dagelijks wel iemand 'door het raam' en 'en petit comité' gefelicteerd door familie.

Gisteren werd gezongen voor een 83-jarige bewoner en vandaag was er iemand 99 geworden, die ook getrakteerd werd op een kleurrijk spandoek.

verjaardag1.jpg

De 'afstandsverjaardagen' doen de bewoners zichtbaar goed. 


Meer nieuws

Corona Amstelveen vandaag 10:03

Blijf thuis, blijf thuis, blijf thuis Amstelveen

Amstelveen – Amstelveen telt diverse aantrekkelijke recreatieplekken en natuurgebieden, maar inwoners van Amstelveen worden dit paasweekiende opnieuw dringend opgeroepen de recreatieplekken in de gemeente zoals (heem-)parken, het Amsterdamse Bos en de natuurgebieden (polders en oeverlanden rond de Poel) niet te bezoeken en thuis te blijven.

Horeca gisteren 11:48

Lekker nieuws: Abina Afhaalservice uitgebreid

Amstelveen – Horecagelegenheid Abina aan de Amsterdamseweg breidt de speciale Afhaalservice uit met twee gerechten: een vegetarische lasagneschotel en de beroemde Oreo Cheesecake zijn aan de afhaalservice toegevoegd.