'Afstandsverjaardagen' aan de orde van de dag in zorghoek Groenelaan

Amstelveen - Bij diverse zorginstellingen en zorgwooncomplexen in Amstelveen worden steeds vaker jarige bewoners door hun familie gefeliciteerd met spandoeken en liedjes , nu ze niet meer op bezoek kunnen.

In de wijk Groenelaan nabij het Zonnehuis wordt er bijna dagelijks wel iemand 'door het raam' en 'en petit comité' gefelicteerd door familie.

Gisteren werd gezongen voor een 83-jarige bewoner en vandaag was er iemand 99 geworden, die ook getrakteerd werd op een kleurrijk spandoek.

verjaardag1.jpg

De 'afstandsverjaardagen' doen de bewoners zichtbaar goed. 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.