Voedselbank Amstelveen

AH-inzamelingsactie 'jackpot' voor Voedselbank Amstelveen

Amstelveen - De recente inzamelingactie voor de Voedselbank Amstelveen bij zeven Amstelveense Albert Heijn-filialen, is een groot succes geworden: de actie leverde liefst 240 grote dozen vol houdbare producten op.

De voedselbank is zeer blij en verrast door de formidabele opbrengst. De Voedselbank kan zo weer goedgevulde voedselpakketten aan haar cliënten meegeven.

Omdat de Voedselbank zelf geen inzamelingacties meer kan houden door corona, besloot Kees Cats, manager van AH Westwijkplein, het initiatief te nemen om samen met collega’s een inzamelingactie te organiseren op 31 juli en 1 augustus.

Bij de 7 vestigingen van Albert Heijn (AH Westelijk Halfrond, AH Middenhoven, AH Maalderij/Bovenkerk, AH Bourgondischelaan, AH Westwijkplein, AH Stadshart en AH v.d. Linden, Amsterdamseweg) kregen de bezoekers informatie welke producten zij konden kopen om te doneren aan de Voedselbank. Voornamelijk houdbare producten zoals onder meer pasta, rijst, pastasaus, olie en groenten in blik werden gekocht en gedoneerd.

'Heel veel dank aan alle managers en medewerkers van Albert Heijn die praktisch en betrokken hebben meegewerkt aan deze actie. En ook dank aan de velen donateurs voor dit prachtige resultaat', meldt de dankbare organisatie van de Voedselbank Amstelveen.

 


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.