Advertorial Winkels

Al 30 jaar de vormgever van uw nachtrust

Dertig jaar. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Die uitspraak is absoluut van toepassing op Simon en Annemieke de Bruin. Persoonlijke aandacht en het nemen van de tijd zijn al dertig jaar hun grootste kracht.

‘Je krijgt hier altijd dezelfde gezichten’, stelt Simon. ‘Je treft óf mij, óf mijn vrouw Annemieke óf Nico den Heyer onze gewaardeerde parttime collega. Die persoonlijkheid vinden wij heel belangrijk. Als je bij ons komt, kom je voor een klein familiebedrijf. Wij hebben korte lijnen waardoor we altijd snel handelen en reageren.'

Versterken

Een bed is nog altijd een bed. En slapen moeten we nog steeds. Dat is niet veranderd. Toch is de business van Simon de Bruin Slaapcomfort nauwelijks meer te vergelijken met dertig jaar geleden. ‘Wij begonnen in1990 met de verkoop van waterbedden’, vertelt Simon. ‘Dat was toen enorm in opkomst. Wij waren de eerste leverancier van Nederland.’ Al snel kwam ook de vraag naar reguliere bedden en breidde Simon de Bruin het bedrijf uit. Letterlijk; de verhuizing naar een groter pand aan de andere kant van de Binderij volgde. Nog altijd zijn Simon en Annemieke blij met dat pand. ‘Waar wij ons als een van de eerste bedrijven op dit terrein vestigden, is nu een kleine meubelboulevard ontstaan. Daar zijn we heel blij mee; zo kunnen alle bedrijven elkaar versterken.’

Als Simon en Annemieke door hun winkel wandelen, zijn ze beretrots. Je vindt er uitsluitend Nederlandse en Europese merken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dat vinden zij ook belangrijk; het stimuleren van de lokale economie en zakendoen met partners die ook goed zijn voor hun medewerkers, hun klanten en het milieu.

In de showroom zijn mooie hoekjes gemaakt die inspiratie geven over de mogelijke styling. ‘Annemieke is hier ontzettend goed in. Zij geeft ook interieuradvies aan onze klanten; een mooie verrijking. Met onze kennis en kunde verkopen we niet alleen de bedden, maar adviseren en stijlen de slaapkamer desgewenst helemaal af met mooi linnen, overig textiel en kussens. Dat doen we vanzelfsprekend ook bij klanten die (nog) geen bed van ons hebben; iedereen is welkom en helpen we graag.’

Wie jarig is, trakteert

Het dertig jarig jubileum van Simon de Bruin Slaapcomfort moet natuurlijk worden gevierd. Daarom geven Simon en Annemieke aantrekkelijke jubileumkortingen op diverse bedden en accessoires. Nieuwsgierig? Loop eens binnen aan de Binderij 1 in Amstelveen. Meer tijd nodig voor een uitgebreid adviesgesprek? Maak dan online een afspraak via de website. Op deze webpagina’s leest u ook meer over onze passie voor slapen en schrijven onze klanten een beoordeling. Gemiddeld krijgen wij een 9,2! ‘Een cijfer waar wij meer dan trots op zijn.’

Informatie

Simon de Bruin Slaapcomfort | Binderij 1 | Telefoon 020 645 69 21 | www.simondebruin.nl | info@simondebruin.nl

[Dit artikel is ook verschenen in AmstelveenZ Magazine, December 2019]


Meer nieuws

Algemeen vandaag 15:55

Kinderen t/m 12 jaar opgelet: maak met jouw Amstelveense natuurfoto kans op een Canon Zoemini 2-printer

Amstelveen – De fotowedstrijd Natuurlijk Amstelveen van Canon en Visit Amstelveen duurt nog tot en met komende zondag 21 april 2024. De wedstrijd kent ook een speciale kids-categorie (t/m 12 jaar). De  jonge fotograaf die de mooiste foto maakt wordt beloond met een een Canon Zoemini 2-printer in zakformaat, waarmee foto’s direct vanaf een smartphone geprint kunnen worden.  

Algemeen vandaag 14:38

Fietsendieven sloegen vorig jaar bijna 500 keer toe in Amstelveen

Amstelveen - Fietsendieven hebben vorig jaar flink huisgehouden in Amstelveen. In een jaar tijd werden bijna 500 aangiftes gedaan van fietsdiefstal. Het werkelijke aantal diefstallen ligt vermoedelijk hoger, omdat niet iedereen aangifte doet. 

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.