Brasserie10

Al deze restaurants doen mee aan De Smaken van Amstelveen 2023

Amstelveen - Van 16 tot en met 26 november 2023 wordt weer de lokale culinaire 10-daagse 'De Smaken van Amstelveen' gehouden. Je kan nu vast je tafeltje reserveren bij een van de deelnemende restaurants via www.desmakenvanamstelveen.nl  

Er doen weer diverse restaurants uit Amstelveen mee. De smaakmakers zijn onder andere: Paardenburg, Brasserie10, SAAM, De Poelier, Day Tapas Bar, De Jonge Dikkert, Dolce Verona, Aan de Poel**, Abina, Du Monde, Lemon Grass, Thai From Sky, The WineKitchen at Sea, India Port, Colijn.... alle restuarants bieden menu's aan tegen gereduceerd tarief! 

Kijk voor deelnemende restaurants en de menukaarten op www.desmakenvanamstelveen.nl en reserveer vast je tafeltje!

RESERVEER HIER


Meer nieuws

112 vandaag 10:34

Vrachtwagen zakt weg op bouwterrein A9 bij Amstelveen

Amstelveen - Op het bouwterrein van de A9 bij Amstelveen is dinsdagmorgen bij werkzaamheden een vrachtwagen weggezakt en bijna gekanteld. Eén rijstrook op de A9 richting Haarlem is uit veiligheidsoverwegingen afgesloten.

Algemeen gisteren 12:00

Amstelveen op zoek naar nieuwe kinderburgemeester: wie volgt Milanka op?

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester  én naar nieuwe leden voor de Kinderraad voor het schooljaar 2024/2025. De huidige kinderburgemeester Milanka bracht daarom afgelopen week samen met wethouder Frank Berkhout een bezoek aan de groepen 6, 7 en 8 van basisschool De Linde. 

Algemeen gisteren 10:47

Ook deze zomer buitenbios op diverse plekken in Amstelveen

Amstelveen - Nog voor de zomervakantie trekt Cinema Amstelveen weer de gemeente in met een buitenbios. Eind juni staat de buitenbios in de wijk Keizer Karelpark en begin juli in de wijk Groenelaan. In september volgen ook nog twee buitenbios-weekenden.