8 april 2024

Al veel vrijmarktplekken 'gereserveerd' voor Koningsdag

Amstelveen - Koningsdag is nog een kleine drie weken weg, maar veel vrijmarktplekken op de populaire vrijmarktlocaties in Amstelveen zijn inmiddels al 'gereserveerd' en afgetekend.

Onder andere op de Molenweg en de Amsterdamseweg, waar het op Koningsdag altijd een drukte van belang is, zijn al tal van plaatsen gereserveerd.

De gemeente verzoekt vrijmarktverkopers al jaren geen tape of spuitbusverf te gebruiken bij het reserveren van een plek.

Uit een eerdere poll van AmstelveenZ bleek dat veel Amstelveners geen voorstander zijn van het vooraf reserveren van een vrijmarktplek.

Geef uw mening

Afplakken voor Koningsdag moet verboden worden

Amstelveen - Wat vind jij? Moet het afplakken van vrijmarktplekken in Amstelveen verboden worden?

Totaal 1550x gestemd

Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'