Davey Photography, Davey Baas
112

Alcoholcontrole Oranjebaan Amstelveen

Amstelveen - Aan de Oranjebaan in Amstelveen, onder het Beneluxbaan-viaduct, heeft de politie vrijdagavond een grote alcohol/verkeerscontrole opgetuigd. 

De controle wordt uitgevoerd door flink wat agenten; veel automobilisten worden staande gehouden om te blazen.

Van de gecontroleerde bestuurders bleken er vier onder invloed. Ook werd diverse keren proces verbaal opgemaakt voor andere overtredingen.

Onder het bewuste viaduct aan de Oranjebaan worden vaker alcoholcontroles gehouden. 

112_alcoholcontrole_amstelveen_070122_dpdb.jpg
Foto's: Davey Photography, Davey Baas


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen 22 mei 2022 20:41

Amstelveen van voorheen (300)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 300 een bijzondere tekening.  

Algemeen 22 mei 2022 13:12

Ernstig sneltram-ongeval 2017: voetgangster liep door rood, GVB moet schadevergoeding betalen

Amstelveen - Een voetgangster die ruim vijf jaar geleden door sneltram 51 werd gegrepen nadat ze door rood was gelopen bij de oversteek aan de Boelelaan, heeft alsnog recht op een (letsel-)schadevergoeding van het GVB, zo heeft de rechter geoordeeld. De vrouw, die ernstig gewond raakte, stapte naar de rechter nadat het vervoersbedrijf meende niet aansprakelijk te zijn.

112 21 mei 2022 16:27

Ongeval op 'DDI-kruispunt' Keizer Karelweg Amstelveen

Amstelveen - Op het speciale DDI-kruispunt aan de Keizer Karelweg ter hoogte van de A9 in Amstelveen, heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Door het ongeval werd het kruispunt deels afgesloten, hetgeen zorgde voor flinke drukte.