Amstelveen Sport

Alle binnenbaden zwembad De Meerkamp weer open

Amstelveen - Alle binnenbaden van zwembad De Meerkamp zijn weer open. Diverse baden waren gesloten vanwege een technisch mankement in de machinekamer, maar dat is verholpen.  

De Meerkamp meldt dat alle baden sinds afgelopen weekeinde weer zijn gevuld (en opgewarmd). De afgelopen periode was uitsluitend het wedstrijdbad geopend.

Het golfslagbad, warmwaterbad en het instructiebad waren buiten gebruik door een technische storing, een euvel waar het zwembad afgelopen zomer ook mee te kampen had. Inmiddels zijn alle binnenbaden weer toegankelijk.

 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 15:34

Meer dan helft dodelijke verkeersslachtoffers in Noord-Holland (87) reed op de fiets

Amstelveen - In de provincie Noord-Holland waren in 2023 87 dodelijke verkeersslachtoffers te betreuren. Meer dan de helft van de verkeersslachtoffers in de provincie reed op de fiets. De provincie wil het aantal slachtoffers terugdringen door zich op basis van data te richten op locaties en doelgroepen waar het risico op een ongeval met letsel het grootst is.

Algemeen gisteren 10:39

Politie met Mobiel Media Lab & Veiligheidskraam naar Stadsplein Amstelveen

Amstelveen – Politie en gemeente geven op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april 2024 op het Stadsplein voorlichting over veiligheid. Vrijdag kunnen inwoners terecht bij een informatiekraam op de weekmarkt en zaterdag komt het Mobiel Media Lab van de politie naar het Stadsplein.

Wonen gisteren 09:55

Gemeenteraad mag zich gaan buigen over eerste fase nieuwbouwplan Allemankwartier

Amstelveen – De gemeenteraad mag zich binnenkort gaan buigen over het plan om 33 woningen te bouwen aan het Oostelijk Halfrond, naast basisschool De Bloeiwijzer. Ook de realisatie van een nieuw multifunctioneel gebouw dat dienst zal doen al wijkcentrum én medisch centrum (inclusief apotheek) staat op de agenda.