Alles op maat

Alles op maat Foto: Bert van den Broek

AMSTELVEEN - Maatwerk, dat is waar het bekende Amstelveense familiebedrijf HUBO Lambertus van den Broek aan het Augustinuspark zich al jaren mee weet te onderscheiden. Of het nu zonwering, kasten, meubels, deuren, deurluifels, raamdecoratie, dakramen, rolluiken, horren, vloeren of traprenovatie betreft: het is voornamelijk puur maatwerk.

Aan het roer van het bekende Amstelveense familiebedrijf staat Bert van den Broek. De Amstelvener ontwikkelde met zijn hechte team medewerkers een HUBO-filiaal dat anders is dan alle andere. Want nergens anders wordt zo op maatwerk gestuurd en worden klussen tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd om de klant te ontzorgen.

Kracht
‘Natuurlijk kan je hier ook voor standaardkasten komen, maar maatwerk is onze kracht,’ zegt Bert, die de zaak van vader overnam. Ook zijn zoon Boyd werkt inmiddels in het bedrijf, dat een naamsbekendheid heeft waar je u tegen zegt. Al meer dan 50 jaar bedient Lambertus van den Broek Amstelveners, maar ook uit omliggende gemeenten weten ze het speciale HUBO-filiaal te vinden.

‘We bedienen veel klanten die weinig tijd of zin hebben om klussen zelf uit te voeren,’ zegt Bert. ‘Maar we zijn er natuurlijk ook voor de echte doe-het-zelver.’ Het productassortiment van Hubo Lambertus van den Broek is omvangrijk. Naast de genoemde producten biedt het ruime overzichtelijke filiaal (gratis parkeren voor de deur) ook verf, klusgereedschappen en beveiligingsproducten tot een sleutelservice aan toe.

Vuurwerk
Zelfs vuurwerk behoort traditiegetrouw in de decembermaand tot het assortiment. ‘We zijn er alweer druk mee bezig’, zegt Bert. ‘We hebben dit jaar weer een bijzonder mooie collectie met groot en klein vuurwerk. Veiligheid staat natuurlijk voorop’,  zegt Bert.

Als het op core business aankomt is Hubo koploper in zonweringen, kasten en deuren. Met merken als Velux, Raffito en 2Adore is kwaliteit gegarandeerd. En Hubo meet en maakt alles op maat: een kamer transformeren tot walk-in closet, een kastenwand of zonwering tegen een schuin dak: het is geen probleem voor Hubo. ‘We hebben voor alles een oplossing en meten vooraf bij de mensen thuis.’

Vakmensen
Los van het fraaie en ruime assortiment zijn de medewerkers van HUBO echte vakmensen en ze weten vaak precies welke schroef, plaatje of koppeling je nodig hebt. Kortom: Hubo Lambertus van den Broek stelt je nooit teleur. Kom gerust eens langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden, of bekijk ook eens de webshop: shop.huboamstelveen.nl

HUBO Lambertus van den Broek
Augustinuspark 6-12
Telefoon 020 6414392
info@huboamstelveen.nl
www.huboamstelveen.nl
shop.huboamstelveen.nl (webshop)

(advertorial)

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties