Davey Photography, Pieter Schilt
112

Ambulancebroeders vast in lift met patiënt; brandweer schiet snel te hulp

Amstelveen - De brandweer heeft gisterenavond ambulancebroeders die met een patiënt waren vast komen te zitten in een lift moeten bevrijden.

De ambulancedienst was even na half elf gisterenavond naar de Theems-flat in de wijk Groenelaan in Amstelveen gekomen om een patiënt op te halen. Maar onderweg van de flatwoning naar de klaarstaande ambulance beneden, kwam onverhoopt de lift vast te zitten.

Daarop werd met spoed de brandweer gealarmeerd die gelukkig snel ter plaatse was en de liftopsluiting vakkundig wist te verhelpen. De patiënt werd daarop per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 10:13

Hinder door afgesloten A9 Amstelveen

Amstelveen - Lokaal en regionaal verkeer ondervindt dit weekeinde hinder van de afsluiting van Rijksweg A9 door Amstelveen.

Sport vandaag 10:00

Nieuwe manager zwembad: Menno Valk staat in de startblokken

Amstelveen - Kortere wachtlijsten voor de zwemles, meer aqua activiteiten, nieuwbouwplannen. De nieuwe manager van zwembad De Meerkamp, Menno Valk, staat te popelen om het avontuur aan te gaan. De gedreven manager heeft zijn sporen verdiend in de wereld van zwembaden exploitatie. Maar ook in het water is de Almeerder ervaren en heeft jarenlang op hoog niveau waterpolo gedaan. Kortom, hoogste tijd voor een kennismaking.

Horeca gisteren 19:00

Stadshart Horeca Hits (2): Speciaalbier, cocktails & fingerfood van Bar Dixie - Beer & Kitchen

Amstelveen - Nu de horeca weer open is belicht AmstelveenZ.nl in samenwerking met Shopping Centre Stadshart Amstelveen de komende periode in de rubriek Stadshart Horeca Hits diverse bestsellers en gewilde gerechten uit de horecazaken in en rond het Stadshart. In deze tweede aflevering: speciaalbier & cocktails in combinatie met fingerfood van Bar Dixie – Beer & Kitchen.