Plezier tijdens de speciale Toptracer-avonden [Beeld: Golf Amsteldijk]

Amsteldijk scoort met nieuw zaterdagavonduitje

Amstelveen – Golf Amsteldijk in Amstelveen heeft met een speciaal zaterdagavonduitje op het golfpark een behoorlijke hit te pakken, die nog het meest te vergelijken is met de sfeer van een avondje bowlen, maar dan in de buitenlucht.

Sinds deze zomer kunnen groepjes vrienden of familieleden een zaterdagavondje uit boeken op de driving range van het golfterrein, waarbij golfervaring niet vereist is. ‘Een avondje uit met Toptracer’, zo heet het zaterdagavonduitje. Op deze avonden verandert de driving range van Amsteldijk in een sportieve sfeervolle party-gelegenheid met muziek, hapjes en drankjes.

Net als bij bowlen 

Ieder groepje heeft een eigen, overdekte driving range-bay (afslagplaats) met zitjes en tafels: net als bij bowlen kijken je vrienden toe als jij aan de beurt bent en hoe jij je bal richting de blauwe lucht of groene zoden slaat. Sla je volkomen mis: dan nog kan je je vrienden aftroeven: er komt voor de ongeoefende golfer in diverse game-modes namelijk ook het nodige geluk bij kijken om punten te scoren.

018.tych.beeldred.golf.amsteldijk.20200704[1].jpg

Toptracer

De Toptracer is een geavanceerd systeem dat met cameratechnologie onder andere de snelheid, afstand en curve van de golfballen meet, die jij vanaf je driving range-bay afslaat. De Toptracer-technologie, ook gebruikt door profs, biedt tal van (laagdrempelige) game-mogelijkheden voor alle leeftijden en niveau’s.

Op een scherm in jouw ‘bay’ kan je helder aflezen wat jouw bal doet ten opzichte van die van je tegenstanders en hoeveel punten je scoort (dus net als bij bowlen). Door de verschillende game-mogelijkheden hoef je ook geen ervaren golfer te zijn en natuurlijk zal tijdens het spelen de nodige hilariteit ontstaan.

Zeker ook voor ervaren golfers

Maar ook ervaren golfers zijn verzot op de gezellige avonden (voor de mannen blijft ‘wie slaat het verst’ de absolute favoriet), maar ook biedt de Toptracer voor de meer geoefende golfspelers de mogelijkheid virtueel op de mooiste golfbanen ter wereld te spelen. En voor kinderen is er plezier:  zij kunnen in een virtueel aquarium vol vissen aan de slag (ook leuk voor volwassenen overigens).

Augustus

De hele maand augustus staat de driving range van Golf Amsteldijk op zaterdagavond nog in het teken van de verrassende en ontspannende spelavonden: het is simpelweg een gezellig avondje uit met vrienden of het gezin en medewerkers van Amsteldijk en Brasserie10 zijn ter plekke voor tips & trics en natuurlijk om bestellingen (drankjes, hapjes) op te nemen.

Heb je zelf geen golfclubs? Geen probleem: voor de avondjes uit bij Amsteldijk zijn leenclubs en onbeperkt golfballen inbegrepen bij de prijs. Tussen 19:00 uur en 22:00 uur kun je een bay van minimaal een uur reserveren, waarbij Amsteldijk verschillende arrangementen te bieden heeft. Zeker het proberen waard en als ongeoefende golfer een geweldige kennismaking met golf.

Men kan zich opgeven of een zaterdagavond-arrangement boeken door naar de receptie van Amsteldijk te bellen via 020 30 30 510.

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.

Algemeen gisteren 09:16

Documentaire Gerlach 30 mei op televisie

Amstelveen - De documentaire Gerlach, over de laatste akkerbouwer in Amstelveen, is een grote hit. Na een succesvolle bioscooprelease met maar liefst landelijk 25.000 bezoekers, wordt de prijswinnende docu op 30 mei uitgezonden op tv op NPO2 door KRO-NCRV.