Beach Volleybal Toernooi, foto door AmstelveenSport

Amstelveen Beach Toernooien bijna van start: inschrijven kan nu

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert van zaterdag 17 tot en met donderdag 22 juni 2023 een groots Beach sport festival op het Stadsplein. Het plein wordt volgestort met vele kubieke meters zand en zo omgetoverd tot een tropisch Beach paradijs. Zes dagen lang staan er verschillende evenementen op het programma die voor het publiek gratis te bezoeken zijn.

In het weekend wordt afgetrapt met Beachvolleybal en Footvolley van hoog niveau. Zaterdag is er daarnaast de hele dag de Sport Experience, waar Amstelveense sportverenigingen zich presenteren. Zien, beleven en meedoen staat centraal. Zondag is er naast de beach activiteiten het Kidsfestival. De hele dag kunnen kinderen meedoen aan diverse sportieve activiteiten; lekker spelen in het zand kan natuurlijk ook.  

Bedrijven en Horeca Beach volleybaltoernooi

Maandag en dinsdagavond zijn de toernooi avonden waar teams van Amstelveense bedrijven en horeca aan mee kunnen doen. Ga de sportieve uitdaging aan, stel een team van 4 tot 6 personen samen. Voor een bedrijf kunnen dit collega’s, klanten, vrienden of familie zijn. Bij het horeca toernooi kunnen naast medewerkers ook bijvoorbeeld de stamgasten een team vormen.  Als ze maar van beachvolleyballen en gezelligheid houden!  Afgesloten wordt met een derde helft op het terras met muziek van onder andere DJ Humma. Aanmelden kan vanaf nu via www.amstelveenbeach.nl

Niet alleen spelers, maar ook toeschouwers kunnen met hun voeten in het zand. Het terras van Amstelveen Beach bevindt zich uiteraard op het zand. Geniet hier in tropische sferen tijdens het kijken naar de diverse Beach sporten van een hapje en een drankje.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk gisteren 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer gisteren 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport 23 apr. 2024 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.