Beach Volleybal Toernooi, foto door AmstelveenSport

Amstelveen Beach Toernooien bijna van start: inschrijven kan nu

Amstelveen - AmstelveenSport organiseert van zaterdag 17 tot en met donderdag 22 juni 2023 een groots Beach sport festival op het Stadsplein. Het plein wordt volgestort met vele kubieke meters zand en zo omgetoverd tot een tropisch Beach paradijs. Zes dagen lang staan er verschillende evenementen op het programma die voor het publiek gratis te bezoeken zijn.

In het weekend wordt afgetrapt met Beachvolleybal en Footvolley van hoog niveau. Zaterdag is er daarnaast de hele dag de Sport Experience, waar Amstelveense sportverenigingen zich presenteren. Zien, beleven en meedoen staat centraal. Zondag is er naast de beach activiteiten het Kidsfestival. De hele dag kunnen kinderen meedoen aan diverse sportieve activiteiten; lekker spelen in het zand kan natuurlijk ook.  

Bedrijven en Horeca Beach volleybaltoernooi

Maandag en dinsdagavond zijn de toernooi avonden waar teams van Amstelveense bedrijven en horeca aan mee kunnen doen. Ga de sportieve uitdaging aan, stel een team van 4 tot 6 personen samen. Voor een bedrijf kunnen dit collega’s, klanten, vrienden of familie zijn. Bij het horeca toernooi kunnen naast medewerkers ook bijvoorbeeld de stamgasten een team vormen.  Als ze maar van beachvolleyballen en gezelligheid houden!  Afgesloten wordt met een derde helft op het terras met muziek van onder andere DJ Humma. Aanmelden kan vanaf nu via www.amstelveenbeach.nl

Niet alleen spelers, maar ook toeschouwers kunnen met hun voeten in het zand. Het terras van Amstelveen Beach bevindt zich uiteraard op het zand. Geniet hier in tropische sferen tijdens het kijken naar de diverse Beach sporten van een hapje en een drankje.


Meer nieuws

112 gisteren 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft donderdagmiddag delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse gekomen in de omgeving van het busstation (Meander) vanwege een verdachte situatie in een bus. Er was een melding binnengekomen dat een passagier, die zich apart gedroeg, een verdacht pakketje bij zich zou hebben.

Algemeen 27 mrt. 2024 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.