Amstelveen Beauty Center werkt samen met cosmetische kliniek Doctors Inc.

Amstelveen Beauty Center werkt samen met cosmetische kliniek Doctors Inc. Foto: Doctors Inc.

AMSTELVEEN - Amstelveen Beauty Center is een bijzondere samenwerking aangegaan met Doctors Inc. Elke maand komt dokter Job Thuis van Doctors Inc. Amsterdam naar Amstelveen voor het uitvoeren van niet-chirurgische schoonheidscorrecties met injectables.

Thuis is gespecialiseerd in 'healthy ageing'; verzachting en bestrijding van zichtbare en onzichtbare effecten van het ouder worden. Tijdens zijn maandelijkse bezoeken is hij beschikbaar voor botox- en filler-behandelingen. Amstelveen Beauty Center is verkozen tot vaste partner van Doctors Inc dat bekendstaat als één van de meest prestigieuze cosmetische klinieken in Nederland.

Kwaliteit en veiligheid
Doctors Inc. verzekert je van de hoogste kwaliteit en veiligheid. De cosmetisch artsen van Doctors Inc. zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetisch Geneeskunde (NVCG). Door de samenwerking hebben Amstelveen Beauty Center en Doctors Inc. de mogelijkheid injectables aan te bieden in een klinische omgeving. Tegelijkertijd is er ook een team van plastisch chirurgen beschikbaar die ingrepen zoals o.a. Lipofilling, borstvergroting en ooglidcorrecties uitvoeren. Doctors Inc. staat klaar om je te helpen met het behandelen van rimpels, oneffenheden, cellulitis, versmallen van de kaaklijn of het deactiveren van zweetklieren bij (overmatig) transpireren onder de oksels. De methoden kunnen zelfs ook helpen tegen migraine, tanden knarsen en meer.

Afspraak
Wil je graag meer weten over de diensten van Amstelveen Beauty Center en Doctors Inc.? Boek dan een vrijblijvend consult bij de cosmetisch arts. Als u voor 30 november of 11 januari aanstaande een afspraak boekt met dokter Thuis, ontvangt u ook nog een goodiebag en een waardebon twv 15 euro! Op is op! Een afspraak maak je via de website van Amstelveen Beauty Center. ABC bevindt zich in Body & Mind Center Amstelveen aan het volgende adres:

Bouwerij 10
1185 XX Amstelveen
info@amstelveenbeautycenter.nl
06-21424750

In kaart gebracht

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties

Welkom op Amstelveenz.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren. Door gebruik te blijven maken van deze site en/of deze melding te accepteren stem je hiermee in.