Amstelveen College biedt leerlingen drie dagen lang volop coronaproof plezier

Amstelveen - Om leerlingen een hart onder de riem te steken in deze lastige coronatijd heeft het Amstelveen College drie dagen lang een speciale 'GoFit-21 3-daagse' voor leerlingen georganiseerd. Leerlingen konden zich volop uitleven met tal van coronaproof-activiteiten, iets dat enorm werd gewaardeerd door de leerlingen.    

Het doel van alle actieve sportieve en creatieve activiteiten was om de sociale interactie tussen de leerlingen weer wat te verhogen en ook toch iets leuks te kunnen ondernemen. De Go Fit-3-daagse was een schot in de roos, laat Hendrik Aries Edeler, bestuurssecretaris van het Amstelveen College weten. 'Leerlingen waren enthousiast en zelfs opgelucht dat ze weer wat leuks konden doen'.

ac_sportdagen2.jpg

Op vier verschillende locaties (Emergohal, Ben Goudsmithal, Poldersport en bij de korfbalvereniging aan de Sportlaan) konden de leerlingen deelnemen aan diverse coronaproof-activiteiten zoals Archery Tag (boogschieten), BMX (crossfietsen), Pubquiz, Graffiti-kunstwerken maken, skateboarden/longboarden, midgetgolf en zelfs lasergamen.

ac_sportdagen3.jpg

De GoFit-21 3-daagse werd woensdag 7 donderdag 8 en vrijdag 9 april georganiseerd.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer gisteren 17:08

Reminder: morgen zijn de flitspalen actief op kruising N201/N231

Amstelveen - Met het gegeven dat twee nieuwe flitspalen op de kruising N201/N231 tussen Amstelveen en Aalsmeer op vrijdag 7 mei 2021 actief worden, attendeert het regionale verkeershandhavingsteam van de politie weggebruikers er nog maar eens op goed op de snelheid en op de kleur van het verkeerslicht te letten.

112 gisteren 14:54

Forse toename van binnenbranden in Amstelveen

Amstelveen - Het aantal binnenbranden waarbij de brandweer in Amstelveen in actie moest komen, is vorig jaar ten opzichte van een jaar eerder behoorlijk gestegen. In 'coronajaar' 2020 rukte de brandweer liefst 38 keer uit voor een binnenbrand.

Algemeen gisteren 11:56

Bevrijdingsvuurloop Amstelveen mogelijk nieuwe traditie

Amstelveen - Om het bevrijdingsvuur in deze bijzondere tijd brandend te houden organiseerde Stichting Amstelveen Oranje gisteren in samenwerking met Amstelveen Sport en AV Startbaan een (sterk aangepaste) Bevrijdingsvuurloop.

Politiek gisteren 11:30

D66 Amstelveen: wachttijd in het AZC maximaal benutten voor inburgering

Amstelveen - Asielzoekers met een verblijfsvergunning (statushouders) moeten zoveel als mogelijk op het AZC al starten met inburgeringstrajecten, in plaats van pas als zij in Amstelveen wonen. Dit heeft D66 Amstelveen met unanieme steun van de gemeenteraad verankerd in het Amstelveens inburgeringsbeleid. 

Algemeen gisteren 10:13

Verhalenwedstrijd Begraafplaats Zorgvlied: ‘Vol Liefde’

Amstelveen - In het kader van het Weekend van de Begraafplaats van vrijdag 28 tot en met en zondag 30 mei 2021 organiseert de Amstelveense begraafplaats Zorgvlied een verhalenwedstrijd onder de noemer 'Vol Liefde'.