Zonsondergang bij De Poel

Amstelveen Culinair: nieuw zomerevent bij De Poel op zaterdag 6 juli

Amstelveen - Op een van de fraaiste locaties van Amstelveen ziet op zaterdagavond 6 juli 2024 het totaal vernieuwde evenement Amstelveen Culinair het levenslicht. Op het grasveld van recreatiegebied Poeloever, met uitzicht over De Poel, serveren tal van lokale horecazaken vanuit sfeervolle pagodetenten gevarieerde culinaire gerechten en verfrissende zomerdranken.

Het belooft een zwoele zomeravond vol heerlijke hapjes en goede wijn te worden.  Laat je op deze unieke culinaire avond meevoeren door de zonsondergang over De Poel terwijl je, met subtiele livemuziek op de achtergrond, in goed gezelschap de heerlijkste gerechten en drankjes proeft. Het evenement start om 16.00 uur en duurt tot 23.00 uur (entree tussen 16.00 en 19.00 uur). 

Je kan op deze bruisende ontmoetingsplek voor fijnproevers en levensgenieters de hele avond genieten van het beste dat Amstelveen op culinair gebied te bieden heeft. Dankzij de diversiteit van de deelnemende horecazaken, is er voor iedere fijnproever wat wils. Van sushi tot tapas, je smaakpapillen worden volop verwend!

Tickets nu te bestellen

Amstelveen Culinair biedt plaats aan maximaal 4.000 gasten: tickets zijn nu verkrijgbaar voor 15,- via de website www.amstelveenculinair.nl  Wees er snel bij, want op is op! Met een ticket krijg je toegang het event-terrein. Hapjes en drankjes zijn niet inbegrepen. Toegang is alleen mogelijk met een geldig toegangsbewijs.

Aan Amstelveen Culinair doen mee: SAAM, Colijn, The WineKitchen, Silversant, FUMI, Gia Gelato, DAY Tapasbar, Heisa, Gusto, Royal San Kong, Brasserie 10. ANNA/Naeckte Brouwers. 

KOOP HIER VAST JE TICKETS

5 JULI BUSINESS EDITION: DE GROOTSTE VRIJMIBO VAN AMSTELVEEN!

Voor bedrijven en organisaties is er een dag eerder, op vrijdagavond 5 juli 2024, een speciale Business Edition van Amstelveen Culinair. Dit zakelijke pre-event wordt de grootste vrijdagmidag borrel van Amstelveen en is een unieke kans voor ondernemers om in informele culinaire setting te netwerken, onderwijl genietend van de vele culinaire hoogstandjes. Voor bedrijven zijn er speciale arrangementen en er is volop gelegenheid om Amstelveen Culinair te sponsoren!

Kijk op www.amstelveenculinair.nl voor alle informatie.

Amstelveen Culinair 01 comite.jpg

Het organisatiecomité van Amstelveen Culinair: Erwin van der Laan (ANNA), Kirsten Verhoef (Sylt Support), Dennis Wiersema (De Wijnschuur), Remco Snoek (The WineKitchen) en Kieran Baker (AmstelveenZ). Niet op de foto: Daan Kroone (DAY Tapasbar) en Jaap Vieveen (Loogman Groep). Rechts op de foto Tom van Dijk namens gemeente Amstelveen.


Meer nieuws

Verkeer & Vervoer vandaag 15:01

A9 bij Amstelveen komend weekend in beide richtingen afgesloten, maar Schipholbrug-hijsklus uitgesteld

Amstelveen - De A9 bij Amstelveen is komend weekend (van vrijdag 31 mei 20.00 uur tot maandag 3 juni 05.00 uur) in beide richtingen afgesloten. In het weekend zou eigenlijk het noordelijke brugdek van de Schipholbrug worden ingehesen, maar die klus is uitgesteld door verwachte windstoten. De weekendafsluiting blijft echter in stand, omdat er nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd.

Evenementen & Activiteiten vandaag 10:41

Maak kennis met T.A.T. Nature: kom naar de open dag op zondag 2 juni

Amstelveen / Ouderkerk - Aan de Rondehoep West in Ouderkerk aan de Amstel vind je het Mind Emptiness Center. Hier kun je terecht voor het revolutionaire programma The Alignment Technique in de natuur (T.A.T. Nature), dat jou weer helemaal terug in contact brengt met de natuur om zo innerlijke rust te ervaren.  Maris en Rik geven jou handvatten (Moves) om snel en op een unieke wijze weer tot jezelf te komen. Kom naar de gratis kennismaking op zondag 2 juni.

Algemeen gisteren 09:47

Patisserie Prenger ernstig gedupeerd door diefstal van koelbus

Amstelveen – Patisserie Prenger is ernstig gedupeerd doordat autodieven er vannacht vandoor zijn gegaan met de grote (koel-)bestelbus van het bedrijf. Eigenaar Steve Bouman is er ziek van: ‘De bus is de drijvende factor van onze onderneming. We hebben de bus hard nodig om onze bestellingen uit te kunnen rijden.'