Zonsondergang bij De Poel

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.

"Amstelveen Culinair" is een evenement waar bezoekers kunnen genieten van diverse culinaire creaties, aangeboden door lokale restaurants en een diversiteit aan keukens. Dit jaar introduceert het evenement gelijk een speciale Business Edition op 5 juli, die een unieke kans biedt voor bedrijven om in een informele sfeer te netwerken, terwijl ze genieten van heerlijke gerechten op een  locatie aan de noordelijke Poeloever.

Stadspromotie
Wethouder Adam Elzakalai (Economische Zaken en Stadpromotie): “Super, dat zo’n leuk evenement naar Amstelveen komt en heel mooi dat het georganiseerd wordt door een aantal lokale partijen. Reden voor ons om vanuit Stadspromotie een ondersteuning te bieden voor deze eerste editie op 5 & 6 juli. Ik hoop dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt en kijk uit naar een mooie zomeravond aan de Poel met een hapje en een drankje.”

BESTEL HIER TICKETS

Positieve start ticketverkoop
"De start van de ticketverkoop is positief verlopen", aldus Dennis Wiersema, een van de organisatoren van het evenement. "We zijn blij met de interesse en enthousiasme vanuit de inwoners en de steun van gemeente en bedrijven uit Amstelveen en de regio.   We hebben ons best gedaan om een divers aanbod qua restaurants te presenteren en het evenement te verrijken met de unieke locatie aan De Poel. We gaan er een mooi evenement van maken.”

Met een beperkt aantal tickets beschikbaar, wordt geïnteresseerden aangeraden niet te lang te wachten met het kopen van tickets. Het evenement heeft plaats voor maximaal 4000 bezoekers en biedt naast heerlijke gerechten ook live achtergrond muziek en ander entertainment. Voor het kopen van tickets en om te kijken welke restaurants meedoen, ga naar : www.amstelveenculinair.nl.


Meer nieuws

Kunst & Cultuur 17 mei 2024 11:59

Schouwburg Amstelveen: voorverkoop seizoen 2024/2025 op 25 mei van start

Amstelveen - Schouwburg Amstelveen start de online voorverkoop voor het seizoen 2024-2025 op zaterdag 25 mei om 10.00 uur. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen vol bekende cabaretnamen, vrolijk jeugdtheater, toptoneel, adembenemende dans en grote musicals.

Vrije Tijd, Recreatie & Natuur 17 mei 2024 11:28

Historische route van 13km langs Groenelaan, Waardhuizen, Nes

Amstelveen - Gemeente Amstelveen is weer een nieuwe historische route rijker. Het is inmiddels de vierde historische route in de gemeente. Deze route combineert de rust en natuur van de Bovenkerkerpolder met het dorpse karakter van Nes en het meer stedelijke landschap van Groenelaan en Waardhuizen; de route voert grotendeels door de polder en langs rivier de Amstel.

112 17 mei 2024 09:49

Zware aanrijding op kruising Legmeerdijk/N201

Amstelveen / Aalsmeer - Op de kruising van de Legmeerdijk met de N201 heeft donderdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Twee auto's botsten op elkaar met veel schade tot gevolg.

Verkeer & Vervoer 16 mei 2024 15:53

Brug Ouderkerk na aanpassingen weer volledig in gebruik: ook voor scheepvaart

Amstelveen / Ouderkerk - Na diverse aanpassingen en na meerdere testen, kan Brug Ouderkerk weer volledig bediend worden. Het wegverkeer kon op 14 mei al gebruik maken van de brug na de laatste storing, vandaag (donderdag 16 mei) is ook de stremming voor scheepvaart hoger dan 2.90 meter opgeheven.