pixabay.com

Amstelveen, hang de vlag uit op Koningsdag!

Amstelveen - Amstelveen Oranje hoopt dat veel Amstelveners op Koningsdag de vlag uithangen op Koningsdag én oranje items voor hun raam zetten om zo de gemeente toch in oranjesfeer te brengen.

Er mogen op 27 april 2020 namelijk geen vrijmarkten, optredens, evenementen of andere vormen van samenkomsten worden georganiseerd, ook niet voor kinderen. Ook spontane buurt- of straatborrels zijn niet toegestaan.

Om onze stad in oranjesfeer te brengen doet stichting Amstelveen Oranje een oproep aan alle inwoners in Amstelveen: hang de vlag uit en zet een oranje item voor het raam. De leukste en meest creatieve uiting beloont stichting Amstelveen Oranje met een verrassing. Verder gaat stichting Amstelveen Oranje langs bij de verzorgingshuizen met 3.000 oranje tompoucen voor bewoners en zorgmedewerkers!


Meer nieuws

Algemeen vandaag 21:00

Amstelveen by night (37)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 37e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de A9.

Amstelveen van voorheen vandaag 18:44

Amstelveen van voorheen (236)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 236 een foto van het Amstelveense Broersepark dat vroeger simpelweg het Wandelpark heette.

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (36)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 36e dag dat de avondklok geldt, een foto van een helder avonduitzicht over de wijk Bankras.

Algemeen gisteren 17:07

Groen licht voor thermische vlucht boven Amstelveen vanavond

Amstelveen - De thermische vlucht die vanavond (zaterdag 27 februari 2021) boven Amstelveen is gepland, gaat definitief door. Vanaf 19.00 uur zal een vliegtuigje met speciale apparatuur aan boord boven de gemeente vliegen om warmteverlies van daken te meten. Het advies van de gemeente aan inwoners is om de verwarming aan te zetten.