Amstelveen heropent speelbadjes

Amstelveen - Normaal gesproken loopt het Amstelveense speelbadjes-seizoen tot 1 september, maar in verband met het warme en zonnige nazomerweer vult gemeente de komende dagen de speelbadjes weer met water, zodat de allerkleinsten extra waterplezier kunnen beleven. 

'Zoals het er nu naar uit ziet blijft het tot en met woensdag mooi nazomerweer. Vijf van de zes gemeentelijke speelbadjes zijn inmiddels gevuld', meldt de gemeente. 

De gemeentelijke badjes die open gaan zijn op de volgende locaties te vinden: Alpen Rondweg, Lindenlaan, Park Middenhoven, Duin en Kruidberg en de Lucas van Leydenweg. Het badje in het Broersepark is in onderhoud. Het badje in Bovenkerk wordt beheerd door vrijwilligers. 

Ook in het Amsterdamse bos zijn de speelbaden weer geopend dankzij het warme weer.


Meer nieuws

112 gisteren 11:16

Handhavers Amstelveen grijpen jonge straatrovers

Amstelveen - Handhavers van gemeente Amstelveen hebben vanmorgen twee jonge straatrovers weten te overmeesteren, die een leeftijdsgenoot hadden beroofd van iPods en een mobiele telefoon.

Gezondheid & welzijn gisteren 09:08

‘Hopen dat veel Amstelveners stoppen met roken’

Amstelveen - Wethouder Marijn van Ballegooijen (Zorg, PvdA) hoopt dat dit jaar veel Amstelveners meedoen met de nationale Stoptober-actie en daarmee een steun in de rug krijgen om te stoppen met roken.

Algemeen 24 sep. 2020 16:00

Nieuwe kinderburgemeester Elina aan de slag

Amstelveen - Met het omhangen van de keten en het uitspreken van de eed is Elina gisterenavond geïnstalleerd als vijfde kinderburgemeester van Amstelveen. 

Corona Amstelveen 24 sep. 2020 13:58

Positieve coronatesten: Amstelveen grootste stijger in regio

Amstelveen - Van alle gemeenten in de regio Amsterdam-Amstelland was in Amstelveen afgelopen week veruit de grootste relatieve stijging van positieve GGD-coronatesten waar te nemen. 140 Amstelveners testten in week 38 positief, terwijl 1101 Amstelveners werden getest.