Amstelveen in 24hrs vindt op 3 juni plaats

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Kijk voor het volledige programma op www.visitamstelveen.nl/24hrs

TIP1 FOR KIDS: DISCOVER THE FOREST SCHOOL (3+) 10:00 – 12:00

Discover the forest school.jpg

Wil je samen met jouw kids ontdekken hoe je buiten kunt leren? Kom in contact met de natuur in het bosgebied rondom Amity School. Snuif de buitenlucht op, maak vieze handen in de modderkeuken en ontmoet Mr Sam, The Forest Man! Let op, deze activiteit is in het Engels.

TIP2 FOR KIDS: GAME JE FIT (4+) 09:00 – 13:00

Game je fit (4+).jpg

Gamen en sporten tegelijk: hoe ideaal wil je het hebben? Het kan allemaal in de Beweegbox, de eerste interactieve gymzaal van Nederland. Laat je heupen zwiepen, gooi vallende rotsen van het scherm en schop met een bal zoveel mogelijk ruiten in, je kan het zo gek niet verzinnen, de kinderen mogen helemaal los gaan in de Beweegbox! Dus kom vooral langs en ontdek hoe leuk de Beweegbox kan zijn.

TIP3 FOR KIDS: MUZIEK EN POPPEN VOOR DE KIDS (4+) 14:30 – 15:15

Muziek en Poppen voor de Kids.jpg

Grote verhalen klein vertellen met animaties, poppentheater en muziek: vrolijker kun je kinderen niet maken. Yalan en Ramon van Theater Kwikstaart nemen het publiek vanaf 4 jaar mee in het maken van hun voorstelling ‘Dwars door het beton’. Ramon laat bloemen zomaar groeien op toneel en brengt de poppen lijster en worm tot leven, Yalan zal muziek maken terwijl onze technicus Joris daarbij mooie lichtjes laat zien.

TIP4 VOOR KIDS: ART IN THE PARK 10:00 – 15:30

Art in The Park.jpg

Laat jouw kind zijn of haar innerlijke kunstenaar ontdekken? Professionele lokale kunstenaars geven gratis workshops rondom het thema "Natuur" in het prachtige botanische park De Braak. Je kunt ervaring opdoen in verschillende technieken, van het maken van een flipbook tot fotografie. Alle niveaus zijn welkom. Maar om 10:00 en om 14:00 zullen speciale kinderworkshops zijn, daarnaast zullen er ook workshops zijn waar je als gezin aan kunt deelnemen! Deelname is mogelijk in zowel het Nederlands als in het Engels. Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@amstellandkunst.nl en vermeld in de mail naar welke workshop je wilt gaan.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VAN AMSTELVEEN IN 24HRS!


Meer nieuws

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.

112 gisteren 11:44

Reanimatie in lijnbus; Legmeerdijk tijdelijk afgesloten

Aalsmeer - Hulpdiensten zijn vanmorgen opgeroepen vanwege een medische noodsituatie in een R-netbus (357) van Connexxion. De bus is stilgezet op de Legmeerdijk in Aalsmeer en de weg is afgesloten om ruimte te bieden aan hulpdiensten, die een reanimatie moesten uitvoeren.

Evenementen & Activiteiten 22 apr. 2024 10:56

Amstelveen Culinair: Ticketverkoop gestart met positieve reacties

Amstelveen - Het culinaire evenement, "Amstelveen Culinair", dat dit jaar op zaterdag  6 juli plaatsvindt, met een speciale editie voor bedrijven op 5 juli, heeft een goede start gemaakt met de ticketverkoop sinds 6 april. Het evenement trekt al veel aandacht en de tickets werden al volop geboekt.