Amstelveen in 24hrs vindt op 3 juni plaats

Amstelveen in 24hrs op 3 juni: ook van alles te doen voor kinderen

Amstelveen - Ontdek je eigen stad op zaterdag 3 juni tijdens Amstelveen in 24hrs! Barsten jouw kinderen van de energie? Dan is dit écht iets voor jullie… Aankomende zaterdag is er door heel Amstelveen veel te doen, van sporten tot knutselen en van cultuur tot culinair.  Hieronder de leukste (en meest kindvriendelijke) tips voor komende zaterdag.

Kijk voor het volledige programma op www.visitamstelveen.nl/24hrs

TIP1 FOR KIDS: DISCOVER THE FOREST SCHOOL (3+) 10:00 – 12:00

Discover the forest school.jpg

Wil je samen met jouw kids ontdekken hoe je buiten kunt leren? Kom in contact met de natuur in het bosgebied rondom Amity School. Snuif de buitenlucht op, maak vieze handen in de modderkeuken en ontmoet Mr Sam, The Forest Man! Let op, deze activiteit is in het Engels.

TIP2 FOR KIDS: GAME JE FIT (4+) 09:00 – 13:00

Game je fit (4+).jpg

Gamen en sporten tegelijk: hoe ideaal wil je het hebben? Het kan allemaal in de Beweegbox, de eerste interactieve gymzaal van Nederland. Laat je heupen zwiepen, gooi vallende rotsen van het scherm en schop met een bal zoveel mogelijk ruiten in, je kan het zo gek niet verzinnen, de kinderen mogen helemaal los gaan in de Beweegbox! Dus kom vooral langs en ontdek hoe leuk de Beweegbox kan zijn.

TIP3 FOR KIDS: MUZIEK EN POPPEN VOOR DE KIDS (4+) 14:30 – 15:15

Muziek en Poppen voor de Kids.jpg

Grote verhalen klein vertellen met animaties, poppentheater en muziek: vrolijker kun je kinderen niet maken. Yalan en Ramon van Theater Kwikstaart nemen het publiek vanaf 4 jaar mee in het maken van hun voorstelling ‘Dwars door het beton’. Ramon laat bloemen zomaar groeien op toneel en brengt de poppen lijster en worm tot leven, Yalan zal muziek maken terwijl onze technicus Joris daarbij mooie lichtjes laat zien.

TIP4 VOOR KIDS: ART IN THE PARK 10:00 – 15:30

Art in The Park.jpg

Laat jouw kind zijn of haar innerlijke kunstenaar ontdekken? Professionele lokale kunstenaars geven gratis workshops rondom het thema "Natuur" in het prachtige botanische park De Braak. Je kunt ervaring opdoen in verschillende technieken, van het maken van een flipbook tot fotografie. Alle niveaus zijn welkom. Maar om 10:00 en om 14:00 zullen speciale kinderworkshops zijn, daarnaast zullen er ook workshops zijn waar je als gezin aan kunt deelnemen! Deelname is mogelijk in zowel het Nederlands als in het Engels. Aanmelden? Stuur een e-mail naar info@amstellandkunst.nl en vermeld in de mail naar welke workshop je wilt gaan.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE PROGRAMMA VAN AMSTELVEEN IN 24HRS!


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.