Bianca Combee [Beeld: Anko Stoffels]

'Amstelveen is uniek'

AMSTELVEEN - 'Mijn verwachting is dat veel Amstelveners na het lezen van deze kop ja-knikkend zouden bevestigen. Al is het niet schreeuwend: ‘Amstelveen is uniek!’, schrijft Bianca Combee.

Nu is uniek natuurlijk een ruim begrip dat door iedereen anders wordt ingevuld. Toch vind ik uniek het juist gekozen woord voor deze gemeente. Onder de rook van de internationale luchthaven Schiphol, een strook aan bos en de polder. (Dat bos is afgelopen zomer grootschalig op de kaart gezet door tweemaal goud voor de nationale hockeyteams). En last but not least: een fantastische verbinding naar Amsterdam. Eigenlijk zijn dit belangrijke factoren voor vastgoed.

Locatie is the sky
Kort samenvattend: locatie is the sky. In Amstelveen hoef je je allerminst te vervelen met het brede scala aan recreatie. Zelfs aan de expats wordt gedacht met het jaarlijkse Japanse en Indiase festival.

Penthouse
Als makelaar gaat het om de woningen en elke wijk heeft zijn eigen stijl met soms verbazingwekkende objecten. Laatst heb ik mijn ogen uitgekeken bij een van het grootste penthouse van de regio: staat trouwens bij ons in de verhuur…. dus mocht je niet kunnen kiezen welke wijk het best jou past… vanaf dit appartement zie je alles!

Wil jij meer vertellen over jouw huis?
Woon jij in een prachtige villa aan de Amstel of een authentieke boerderij in de polder of gewoon een ontzettend gaaf huis in Amstelveen waar jij meer over wil vertellen, laat het ons weten. Wij komen professionele foto's bij jou maken en jij hebt in de volgende column de pen om te schrijven hoe jij wonen in Amstelveen ervaart! 

Uiteraard mag je ons altijd opbellen indien jij jouw unieke stukje Amstelveen wil verhuren, verkopen… (daar zit sowieso de fotoshoot bij), daar doen we helemaal niet moeilijk over!

Bianca Combee 

De Amstelveense Bianca Combee is eigenaar van Bianca Combee Housing Service. Ze schrijft met regelmaat een bedrijfscolumn over haar werk in Amstelveen.


Bianca Combee Housing Service
Amsterdamseweg 181
Telefoon  +31 (0)20 210 6000
www.biancacombee.nl
info@biancacombee.nl

(advertorial)

 


Meer nieuws

112 vandaag 13:49

Grote politie-inzet in centrum Amstelveen: verdachte situatie in bus

Amstelveen - De politie heeft delen van het centrum van Amstelveen afgezet en is met veel eenheden ter plaatse in de omgeving van het busstation. De politie spreekt van een verdachte situatie in een bus, waarbij een passagier een verdacht pakketje bij zich zou hebben gehad. De bus is op Meander stopgezet en ontruimd.

Algemeen gisteren 17:14

'Ja-sticker' voor reclamefolders doet straks intrede in Amstelveen

Amstelveen - Als de gemeenteraad in april akkoord gaat - en dat is de verwachting - dan krijgen inwoners van Amstelveen vanaf 1 juni 2024 alleen nog reclamefolders in de bus als ze daar bewust voor kiezen door een Ja-sticker op hun brievenbus te plakken. De Nee/Ja en Nee/Nee stickers blijven ook gewoon van kracht.  

Algemeen 26 mrt. 2024 17:51

Pontjes over rivier de Amstel bij Nes en Kalfjeslaan later in de vaart

Amstelveen - De twee pontjes van Groengebied Amstelland (Smient en Fuut), die in het vaarseizoen fietsers en voetgangers over de Amstel brengen, gaan later in de vaart dan gebruikelijk door werkzaamheden aan de bruggen bij Ouderkerk aan de Amstel en Uithoorn.