Amstelveen maakt zich op voor verjaardag met evenement '24H'

Amstelveen maakt zich op voor verjaardag met evenement '24H'

Amstelveen - Amstelveen maakt zich op voor een bijzonder verjaardagsfeest: op zaterdag 25 mei kunnen bewoners en bezoekers op ontdekkingstocht in Amstelveen tijdens de eerste editie van 24H Amstelveen.

Amstelveen staat met meer dan 45 verschillende unieke activiteiten (verspreid door de hele gemeente) een hele dag lang in de schijnwerpers voor jong en oud. Inwoners en bezoekers kunnen Amstelveen op die manier op een bijzondere manier ervaren, beleven en proeven op het gebied van kunst & cultuur, muziek, natuur, eten & drinken en nog veel meer.

KLIK HIER VOOR DE ACTIVITEITEN TIJDENS 24H AMSTELVEEN EN DOE MEE!

Het gebied rond de Stadsplein-fontein (bij Day Foodbar) is het epi-centrum van de activiteiteiten. Hier is alle informatie te vinden en krijg je handige tips om zoveel mogelijk van 24H Amstelveen te kunnen genieten. 

Bijzondere dag

Wethouder Economische Zaken Floor Gordon kijkt alvast naar het evenement uit, zo liet ze recent in AmstelveenZ Magazine (dat het complete programma bevat) weten: 'Het belooft een hele bijzondere dag en nacht te worden. Ik wil alle organisaties en bedrijven met wie we dit evenement samen mogelijk maken daarom ook bijzonder bedanken voor hun creativiteit en inzet. Ik wens alle inwoners hierbij vast veel plezier op 25 mei en hoop dat dit de trots op ons mooie Amstelveen verder versterkt.’ 

De activiteiten tijdens 24H Amstelveen zijn zoveel mogelijk gratis. Daar waar toch een kleine bijdrage wordt gevraagd, is het voor de inwoners met een Amstelveenpas in ieder geval gratis toegankelijk. 'Daarmee is 24H een laagdrempelig evenement voor álle Amstelveners', aldus Gordon.

De datum 25 mei werd in 2017 uitgeroepen tot Verjaardag van Amstelveen, na het opduiken van een geboorteakte (25 mei 1399) in het stadsarchief.


Reacties