Gemeente Amstelveen

Amstelveen nog niet klaar met kerstbomen

Amstelveen - De gemeentelijke afdeling Afvalbeheer is nog altijd bezig met ophalen van oude kerstbomen in Amstelveen. De verwachting is dat komende vrijdag 24 januari de kerstbomeninzameling ten einde komt.

Inwoners van wie de aangeboden kerstboom (nog) niet is opgehaald kunnen nog deze week online een melding maken. De melding komt dan rechtstreeks binnen bij Afvalbeheer.

De gemeente reed maandag 20 januari 2020 nog in Bovenkerk en Westwijk rond om kerstbomen op te halen. Deze week worden ook achtergebleven kerstbomen rondom flatgebouwen en appartementen opgehaald. 

Tot vorige week werd er al circa 45.000 kilo aan kerstbomen opgehaald in Amstelveen. De kerstbomen worden verwerkt tot compost (zie hier) die onder andere in groenvoorzieningen in de gemeente wordt gebruikt.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.