Optocht van oude legervoertuigen (Keep them Rolling) door het Oude Dorp in 2017

Amstelveen Oranje tipt: 'Heel Nederland bevrijd'

Amstelveen Oranje maakt u graag attent op het artikel 'Heel Nederland bevrijd' dat in de bevrijdingsnieuwsbrief 'NOS 75 jaar bevrijding' is verschenen.

Het artikel is te lezen via deze link. Er is ook een Engelse Nieuwsbrief die hier te vinden is.

Verhalen over de Bevrijding 75 jaar geleden kunnen via de Bevrijdingsnieuwsbrief  worden gevolgd via nos.nl/75jaarbevrijding en het Instagram-account 75 jaar bevrijding.
 
Foto: archief, optocht van oude legervoertuigen door het Oude Dorp in 2017 (Keep them rolling)

Meer nieuws

Algemeen vandaag 21:00

Amstelveen by night (37)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 37e dag dat de avondklok geldt, een avondfoto van de A9.

Amstelveen van voorheen vandaag 18:44

Amstelveen van voorheen (236)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 236 een foto van het Amstelveense Broersepark dat vroeger simpelweg het Wandelpark heette.

Algemeen gisteren 21:00

Amstelveen by night (36)

Amstelveen - Tijdens de avondklokperiode deelt AmstelveenZ.nl in de rubriek #amstelveenbynight iedere avond om 21.00 uur een avondfoto uit Amstelveen. Op de 36e dag dat de avondklok geldt, een foto van een helder avonduitzicht over de wijk Bankras.

Algemeen gisteren 17:07

Groen licht voor thermische vlucht boven Amstelveen vanavond

Amstelveen - De thermische vlucht die vanavond (zaterdag 27 februari 2021) boven Amstelveen is gepland, gaat definitief door. Vanaf 19.00 uur zal een vliegtuigje met speciale apparatuur aan boord boven de gemeente vliegen om warmteverlies van daken te meten. Het advies van de gemeente aan inwoners is om de verwarming aan te zetten.