Amstelveen Sportgala: ook coaches en vrijwilligers op shortlist

Amstelveen - Naast kampioenen en talenten verdienen ook coaches en vrijwilligers het om erkenning en waardering te krijgen die bij ze past. AmstelveenSport zal daarom tijdens het Amstelveen Sportgala 2024 ook een coach en vrijwilliger van het jaar bekend maken: de shortlist van kanshebbers is inmiddels bekend.

Shortlist vrijwilligers

Zonder de inzet van vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Ze zijn de drijvende kracht achter de schermen, zetten zich vele uren per week in vanuit liefde voor de club en de sport. Het zijn deze vrijwilligers die een bijdrage leveren aan het enorme sportaanbod in Amstelveen. De volgende vrijwilligers staan op de shortlist:

  • Ana Santos, Karate-Do Buitenveldert
  • Michelle Borm, Amstelveense Rugby Club
  • Danny ten Veen, Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad
  • Bruce Verweij, Honk softbalvereniging DVH
  • Corrie van Hugten. Stichting Rolstoeldansen Amstelveen

Shortlist coaches

De Coach van het jaar werd vorig jaar tijdens het Amstelveen Sportgala geïntroduceerd. Niet voor niets: de kampioenen die we huldigen, sporter en talent die we kiezen, zouden er niet gestaan hebben zonder hun coach. De volgende coaches staan op de shortlist

  • Elmer Coevert, Korfbal Vereniging Amstelveen
  • René Markus, Wielervereniging De Amstel
  • Serge Boyd, Basketbalvereniging MBCA
  • Artur Mariano, Champions Factory Kickboxing
  • Sanne van Vliet, Turnvereniging United Amstelveen

Amstelveen Sportgala 2024

De coach en vrijwilliger van het jaar worden tijdens het Amstelveen Sportgala op vrijdag 9 februari 2024 beked gemaalt en in het zonnetje gezet. Daarnaast worden natuurlijk ook de Sporter en het Talent van het Jaar bekend gemaakt en wordt de verenigingsprijs en de Peter Post Oeuvreprijs uitgereikt.

NB: Het Amstelveen Sportgala is alleen op uitnodiging te bezoeken


Meer nieuws

Algemeen vandaag 19:53

Weerstand tegen uitbreiding betaald parkeren in Amstelveen: petitie gestart

Amstelveen - Er leeft onder diverse inwoners weerstand tegen de uitbreiding van betaald parkeren in Amstelveen, zeker nu het er naar uitziet dat in de toekomst betaald parkeren in heel de gemeente zal worden doorgevoerd. Diverse wijkbewoners twijfelen aan de betrouwbaarheid van zogenoemde parkeerdrukmetingen en zien de urgentie van betaald parkeren niet in.

Zakelijk vandaag 18:59

Nieuw kleinschalig kinderdagverblijf in Amstelveen: ‘t Schooltje

Amstelveen – Kinderdagverblijf ’t Schooltje heeft de deuren geopend in Amstelveen. Deze kleinschalige en kwalitatief hoge opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met tuin en biedt een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

Verkeer & Vervoer vandaag 10:10

Nachtelijke afsluitingen geschrapt na superieur werkweekend: 'Alles zat mee'

Amstelveen - De werkzaamheden aan het A9-viaduct over de Beneluxbaan zijn afgelopen weekend dermate  voorspoedig verlopen dat het niet meer nodig is om ook de nachten tot en met 11 mei te gebruiken voor werkzaamheden. De wegen onder het viaduct zijn komende twee weken ook gewoon beschikbaar, in tegenstelling tot eerder gecommuniceerd. ‘Een kwestie van een goede planning en ook wat geluk,’ verklaart Tom Paton van aannnemer VeenIX over het succesvolle werkweekend waarin 60 uur non-stop werd doorgewerkt. 

Sport gisteren 13:42

Buitenseizoen zwembad De Meerkamp van start, maar nog zonder wedstrijdbad

Amstelveen - Het buitenseizoen van zwembad De Meerkamp gaat komende zondag 28 april van start, maar nog zonder opening van het grote (buiten-)wedstrijdbad. Door een te hoge grondwaterstand is het niet mogelijk om het wedstrijdbad buiten al op te starten, dit zal op z’n vroegst na de meivakantie zijn.