Amstelveen trakteert inwoners op energiebesparende producten: bon van 60 euro voor niets

Amstelveen - Gemeente Amstelveen trakteert: sinds deze week kunnen huurders en huiseigenaren in Amstelveen een gratis cadeaubon ter waarde van 60 euro aanvragen, waarmee energiebesparende producten voor thuisgebruik kunnen worden gekocht.

'We horen dagelijks op het nieuws over de stijgende energieprijzen, die onzekerheid veroorzaken bij huishoudens. Met behulp van de cadeaubon kunnen zowel woningeigenaren als huurders vandaag nog eenvoudig producten aanschaffen die ook direct tot energiebesparing leiden. Denk aan led-lempen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop en een brievenbusborstel, zegt wethouder Floor Gordon (Duurzaamheid, D66).

Let op: zolang de voorraad strekt

Huurders en huiseigenaren kunnen energiebesparende producten t.w.v. 60 euro aanschaffen. De cadeaubon kan worden ingewisseld in diverse deelnemende webshops, maar er zijn ook winkels in de buurt waar de cadeaubon gebruikt kan worden. 'Inwoners moeten niet te lang wachten, want op is op', meldt de gemeente.

Woon jij in Amstelveen:  maak dan snel gebruik van de actie via de link www.regionaalenergieloket.nl/amstelveen/cadeaubon; Klik op de knop ‘cadeaubon aanvragen’;  Bekijk de deelnemende winkels en producten die met de cadeaubon verkregen kunnen worden. Klik op de knop ‘cadeaubon inwisselen’


Meer nieuws

112 gisteren 15:23

Vrouw (44) in gestolen auto rijdt in op politievoertuig maar kan niet ontsnappen

Amstelveen - Na een achtervolging door Amstelveen en Oude Meer is gisterenavond een 44-jarige automobiliste, die rondreed in een gestolen voertuig, in de boeien geslagen door de politie. Ze reed tijdens de achtervolging in op een politievoertuig, maar het lukte haar niet aan de politie te ontkomen. 

112 28 mrt. 2023 17:33

Opnieuw aanrijding op Aalsmeerse 'ramprotonde'

Aalsmeer - Op de rotonde van de Burgemeester Kasteleinweg en de Dorpsstraat in Aalsmeer heeft dinsdag aan het einde van de middag opnieuw een ongeval plaatsgevonden.

Evenementen & Activiteiten 28 mrt. 2023 13:40

Magic Circus met Pasen in Amstelveen

Amstelveen - Het Amstelveens Paascircus komt er weer aan. Magic Circus is van 7 april (Goede Vrijdag) tot en met woensdag 12 april te bewonderen op het parkeerterrein naast De Meent.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:37

Informatiemarkt duurzaamheid voor VvE’s

Amstelveen - Om Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) te ondersteunen bij het verduurzamen van hun gebouwen, organiseert de gemeente op woensdag 19 april een informatiemarkt. Er is onder meer aandacht voor het complexe besluitvormingsproces en de financieringsvraagstukken waar iedere VvE mee te maken heeft bij het verduurzamen van hun complex.

Algemeen 28 mrt. 2023 13:28

Amstelveen doet weer mee aan NK Tegelwippen

Amstelveen - Net als vorig jaar doet Amstelveen ook dit jaar weer mee aan de landelijke actie ‘NK Tegelwippen’. Hiermee moedigt de gemeente inwoners aan om hun tuin te vergroenen. Inwoners die hun tegels vervangen voor groen kunnen tot en met eind oktober hun oude tegels gratis laten ophalen.