Firma Regelink. [Privé-archief Evert Zuiderent]

Amstelveen van voorheen (110)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 110 een oude foto van een zaak die al sinds 1926 bestaat in Amstelveen (Bovenkerk): Fa. H. Regelink & Zonen.

Regelink is al vele jaren de verfspecialist van Bovenkerk en héél ver daarbuiten. Aan de Noorddammerlaan in Bovenkerk zijn mensen al meer dan 90 jaar (!) gewend dat ze voortreffelijke service krijgen.

De verfhandel startte in 1926 een paar panden verderop naast het huidige pand aan de Noorddammerlaan 104. Professionals en klussers maken nog altijd graag gebruik van de adviezen van het deskundig personeel. 

Oproep

AmstelveenZ is altijd op zoek naar foto's uit vroeger jaren. Heeft u nog oude foto's uit de jaren '50, '60. '70, '80 '90 of zelfs later? Stuur gerust een mailtje naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Amstelveen van voorheen!

 


Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:47

14-jarige Amstelvener aangehouden om bankhelpdeskfraude

Amstelveen - Een 14-jarige Amstelvener is begin april aangehouden vanwege bankhelpdeskfraude. De puber werd gepakt toen hij in Hengelo bij de woning van een 79-jarig slachtoffer, zogenaamd namens de bank diens pinpas en telefoon kwam ophalen.