Trampolines Plein 60

Amstelveen van voorheen (268)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 268 een oude foto van  het trampolinepark dat vroeger bij Plein 60 aan de Meander lag.

Het trampolinecentrum was van de familie Visser en wij kregen deze fraaie foto van Willem van den Berge, die al ruim 50 jaar getrouwd is met een dochter van eigenaar W. Visser. 

trampoline_voorheen_eigenaar_w_visser.jpg
Eigenaar W. Visser

Het trampolinepark was zeer geliefd bij de Amstelveense jeugd, maar ook volwassenen waagden graag een sprong.

Leuk detail is de reclame van Green Spot (linksonder) op het hek van het park: Green Spot was een  sinaasappeldrankje, dat in de jaren 60 en 70 verkrijgbaar was in Nederland.

Op de achtergrond op deze foto is een van de Meander-flats te zien. Vandaag de dag is hier de (achterzijde) van de Schouwburg/busstation Op de achtergrond is de A9 te zien.

Historie Amstelveen

Heb jij net als Willem van de Berge ook leuke oude foto’s en/of historische informatie van Amstelveen in je bezit die je graag wilt laten zien in Amstelveen van voorheen? Stuur dan je oude foto per e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Amstelveen van voorheen en wij plaatsen 'm graag, indien gewenst met naamsvermelding. Klik op deze link voor alle voorgaande afleveringen van Amstelveen van Voorheen


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 19:21

Amstelveen van voorheen (270)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 270 een foto van het Augustinuspark, die we kregen toegestuurd door Bert van den Broek van Hubo Lambertus van den Broek. 

Algemeen 23 okt. 2021 13:02

Energiebesparen: Amstelveen zet vol in op Klimaatweek

Amstelveen - Gemeente Amstelveen doet ook dit jaar doet mee aan de Nationale Klimaatweek, die loopt van 27 oktober tot en met 5 november 2021. Tijdens deze Klimaatweek attendeert gemeente Amstelveen inwoners extra op diverse duurzame  acties en helpt het inwoners op weg om energie te besparen.

112 22 okt. 2021 19:46

Brandweer blust keukenbrand aan Kringloop

Amstelveen - De brandweer is vrijdagavond uitgerukt naar Kringloop in de wijk Groenelaan naar aanleiding van een keukenbrand in een bungalow.