Gemeente Amstelveen

Amstelveen van voorheen (368)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 368 een oude foto van de Beneluxbaan.

Deze foto stamt uit 1970: toen lag er nog geen tramspoor in het midden van de Beneluxbaan en was het middendeel een brede groene berm.

Ook de wilde beplanting in de zijbermen was opvallend. Links is de Mont Blanc-flat te zien. Rechts de afrit naar de Ouderkerkerlaan met daarachter de woningen aan de Maarten Lutherweg. Helemaal in de verte de hoge ML-flat .

Oude foto's Amstelveen

Deze foto komt uit het beeldbank-archief van gemeente Amstelveen. Heb jij oude foto’s (of historische informatie) van Amstelveen in je bezit die je graag wilt delen in de rubriek Amstelveen van voorheen? Stuur dan je oude foto per e-mail naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Amstelveen van voorheen en wij plaatsen 'm graag, indien gewenst met naamsvermelding.

HIER MEER AMSTELVEEN VAN VOORHEEN


Meer nieuws

Zakelijk vandaag 12:00

Infinity Cleaning zorgt voor verrassend frisse wind in schoonmaakbranche

Amstelveen - Enthousiast, vrolijk, gedreven, professioneel en helemaal gek van schoonmaken: dat zijn de Amstelveense vriendinnen Natascha & Chella. Ze laten momenteel met hun 2 jaar geleden opgerichte schoonmaakbedrijf Infinity Cleaning een frisse wind waaien in de schoonmaakbranche. Bij Infinity Cleaning doen ze het allemaal net even anders. En wat ze doen, dat doen ze vooral met ontzettend veel plezier. Met blinkende resultaten en tevreden klanten tot gevolg.

Algemeen vandaag 10:41

Gratis meerdere duurzame workshops bezoeken?

Amstelveen - Op de ‘Doe-het-duurzaam markt’ op zaterdag 7 oktober in het Noorddamcentrum in Amstelveen staan marktkramen met leveranciers van zonnepanelen, groene daken, hybride warmtepompen en een doe-het-zelf markt met energiebesparende materialen. Naast de markt worden er gedurende de dag verschillende gratis te volgen presentaties en workshops gegeven.