Privé-archief Evert Zuiderent

Amstelveen van voorheen (74)

AMSTELVEEN - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto's van vroeger. In aflevering 74 een foto van de Oude Karselaan. Rechts op de hoek zit vandaag de dag Hotel Restaurant Café Abina.

Op de plek was vroeger Café Restaurant De Karseboom gevestigd. 

De Oude Karselaan straalde destijds, zoals op de foto uit het archief van Evert Zuiderent is te zien, nog landelijke rust uit.  In ieder geval is het pand op de hoek met de Amsterdamseweg altijd een geliefde (horeca-)plek voor veel Amstelveners gebleven.

Oproep
Heeft u nog een oude foto van Amstelveen in uw bezit die u graag wilt laten zien via de rubriek ‘Amstelveen van voorheen’? Stuur dan een mailtje naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Amstelveen van voorheen. 


Meer nieuws

Winkels vandaag 15:26

Massaal in de rij voor mini-Zwijntje: razendsnel uitverkocht

Amstelveen - Bij de receptie van winkelcentrum Stadshart Amstelveen in het Binnenhof vormde zich vanmiddag een lange rij nadat een gelimiteerde oplage van een mini-versie van het populaire Amstelveense beeld Het Zwijntje in de verkoop ging.

Winkels vandaag 14:08

Olcay Gulsen in zee met De Kapper in het Oude Dorp

Amstelveen - De bekende tv-personality en ondernemer Olcay Gulsen was gisteren bij De Kapper in het Oude Dorp van Amstelveen: De Kapper is partner geworden van Olcay Gulsen Beauty.

Winkels vandaag 09:37

Verkoopstart van mini-versie Zwijntje

Amstelveen - [Update: Het beeldje is inmiddels uitverkocht: er komt nog 1 verkoopmoment op woensdag 15 juli] De door Stadshart Amstelveen geproduceerde mini-versie van het geliefde Amstelveense beeld Het Zwijntje gaat vandaag vanaf 12.30 uur in de verkoop bij de receptie van het winkelcentrum in het Binnenhof.