Amstelveen viert Dag van de Ondernemer

Amstelveen viert Dag van de Ondernemer Foto: Floor Gordon. [Gemeente Amstelveen]

Amstelveen – De Dag van de Ondernemer staat weer voor de deur. Op deze dag worden ondernemers in heel Nederland in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen en worden er door het hele land diverse activiteiten georganiseerd voor ondernemers.


- Lees verder onder deze advertentie -

Amstelveen staat stil bij de Dag van de Ondernemer, die voor vrijdag 16 november op het programma staat. “Wij vinden het goed om de ‘Dag van de Ondernemer’ te vieren omdat ondernemers een belangrijke bijdrage leveren aan de economie en wij willen hen bedanken voor hun durf en inzet”, zegt wethouder Economische Zaken Floor Gordon in een persbericht van de gemeente Amstelveen.

Workshops

Tijdens de Dag van de Ondernemer worden er in Amstelveen diverse workshops georganiseerd. “Ik bezoek zelf wijkwinkelcentra Groenhof en Van der Hooplaan, waar ik namens het college de waardering voor de lokale detailhandel en het MKB-bedrijfsleven laat zien”, zegt Gordon. De wethouder zal in gesprek gaan met verschillende ondernemers.

In Amstelveen start de dag met een door de Ondernemersvereniging Amstelveen georganiseerde ontbijtsessie ‘Succesvol Verbinden’ bij Golfcentrum Amsteldijk. Sandrine Kwast van WEERinREGIE en één van de deelnemers aan ZAAI Amstelveen, nemen bezoekers onder de noemer ‘Big Five For Life’ mee in de zoektocht naar vijf belangrijke levensdoelen en laat hen ervaren hoe deze methode je kijk op het leven kan veranderen. Gordon schuift ook aan bij de ontbijtsessie.

Groeivragen

In de middag slaan de Gemeente Amstelveen en PIM Noord-Holland de handen ineen om innovatieve en duurzame ondernemers verder te helpen met groeivragen tijdens lunch-rondetafelgesprekken in het Raadhuis. Tijdens deze gesprekken helpen adviseurs met een brede kennis van financiering ondernemers verder met concrete vragen over het groeien van hun onderneming.

Gekoppeld aan dit bericht


Reacties