Floor Gordon. [Gemeente Amstelveen]

Amstelveen viert Dag van de Ondernemer

Amstelveen – De Dag van de Ondernemer staat weer voor de deur. Op deze dag worden ondernemers in heel Nederland in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen en worden er door het hele land diverse activiteiten georganiseerd voor ondernemers.

Amstelveen staat stil bij de Dag van de Ondernemer, die voor vrijdag 16 november op het programma staat. “Wij vinden het goed om de ‘Dag van de Ondernemer’ te vieren omdat ondernemers een belangrijke bijdrage leveren aan de economie en wij willen hen bedanken voor hun durf en inzet”, zegt wethouder Economische Zaken Floor Gordon in een persbericht van de gemeente Amstelveen.

Workshops

Tijdens de Dag van de Ondernemer worden er in Amstelveen diverse workshops georganiseerd. “Ik bezoek zelf wijkwinkelcentra Groenhof en Van der Hooplaan, waar ik namens het college de waardering voor de lokale detailhandel en het MKB-bedrijfsleven laat zien”, zegt Gordon. De wethouder zal in gesprek gaan met verschillende ondernemers.

In Amstelveen start de dag met een door de Ondernemersvereniging Amstelveen georganiseerde ontbijtsessie ‘Succesvol Verbinden’ bij Golfcentrum Amsteldijk. Sandrine Kwast van WEERinREGIE en één van de deelnemers aan ZAAI Amstelveen, nemen bezoekers onder de noemer ‘Big Five For Life’ mee in de zoektocht naar vijf belangrijke levensdoelen en laat hen ervaren hoe deze methode je kijk op het leven kan veranderen. Gordon schuift ook aan bij de ontbijtsessie.

Groeivragen

In de middag slaan de Gemeente Amstelveen en PIM Noord-Holland de handen ineen om innovatieve en duurzame ondernemers verder te helpen met groeivragen tijdens lunch-rondetafelgesprekken in het Raadhuis. Tijdens deze gesprekken helpen adviseurs met een brede kennis van financiering ondernemers verder met concrete vragen over het groeien van hun onderneming.


Meer nieuws

Sport vandaag 14:52

Back to the Future bij NTC Amstelveen

Amstelveen - Van zondag 30 juni tot en met zondag 6 juli vinden er in Amstelveen twee grote internationale tennistoernooien plaats. 

112 vandaag 13:58

Zoekactie in Ouderkerkerplas naar 14-jarige: slachtoffer gevonden

Ouderkerk aan de Amstel - Dinsdagmiddag rond 13.00 uur is er in de Oudekerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel een zoekactie op touw gezet. De politiehelikopter en brandweerduikers zochten vanaf de straat Aan de Wind het water af omdat er een 14-jarige jongen vermist zou zijn. Het slachtoffer is inmiddels gevonden en overgebracht naar het ziekenhuis.  

Rubriek: Onderweg op de A9 vandaag 10:54

27 juni: webinar over de werkzaamheden aan de A9

Amstelveen - Op donderdag 27 juni, van 20.00 uur tot 21.30 uur, wordt er een webinar georganiseerd (digitaal) over de werkzaamheden aan de A9 in Amstelveen. 

Evenementen & Activiteiten vandaag 09:00

Bovenkerk verandert 13 juli tijdens Zomerfeest in olympisch dorp

Amstelveen - Zaterdag 13 juli van 14.00 tot 19.00 uur vindt in het Urbanuspark het jaarlijkse Zomerfeest in Bovenkerk plaats. Deze keer staat het feest in het teken van de Olympische Spelen. Voor één dag wordt Bovenkerk een heus olympisch dorp met o.a. leuke sportieve activiteiten voor jeugdige bezoekers. Daarnaast kunnen geïnteresseerden ook dit jaar weer langskomen voor Heel Bovenkerk Bakt, de braderie, de barbecue, heerlijke hapjes en drankjes en diverse optredens.

Evenementen & Activiteiten gisteren 17:32

Amstelveen Culinair 2024: Een culinair feest aan de Poeloever

Amstelveen - De zomer is begonnen en dat betekent dat het bijna tijd is voor hét fijnproevers evenement van het jaar: Amstelveen Culinair. Op zaterdag 6 juli wordt de prachtige poeloever, met uitzicht over De Poel en het Amsterdamse Bos, omgetoverd tot een culinaire ontmoetingsplaats. Dit jaar is het extra speciaal omdat het terrein nog nooit eerder voor een evenement is gebruikt. Met het mooie weer kunnen bezoekers hier genieten van de zonsondergang over De Poel.

Algemeen gisteren 13:51

Nieuwe naam ontmoetingsruimte Kastanjeflat onthuld: Kastanjehof

Amstelveen - Met trots is de nieuwe naam van de ontmoetingsruimte in de Kastanjeflat bekend gemaakt: Kastanjehof. Het naambord werd feestelijk onthuld door wethouder Marijn van Ballegooijen, waarmee de vernieuwde ontmoetingsplek officieel in gebruik is genomen.