Basketball shooting machine bij MBCA

Amstelveense binnensport weer van start

Amstelveen - Wethouder Rob Ellermeijer bracht woensdag 1 juli een bezoek aan de eerste trainingen van basketbalvereniging MBCA om te vieren dat de Amstelveense binnensport weer is gestart. “Het is een belangrijke dag voor de sport. Eindelijk kunnen we ook weer binnen aan de slag.”

Net als andere binnensportverengingen en sportscholen stond MBCA te trappelen om weer te beginnen. “Vandaag hebben we meteen de eerste training. We hebben alles goed voorbereid zodat we meteen van start konden“, zegt voorzitter Rinco van der Baan.

Ellermeijer bezocht de laatste weken een tiental buitensportclubs die hun activiteiten al eerder mochten opstarten. “Wat opviel was dat ze creatief en veerkrachtig met de coronacrisis omgaan. Maar de binnensport moest nog wachten tot vandaag. Het is dus mooi om te zien dat zij nu ook weer zijn begonnen en dat heel Amstelveen weer aan het sporten is.” 

Binnensport weer van start - MBCA.jpg


Meer nieuws

Amstelveen van voorheen gisteren 20:08

Amstelveen van voorheen (207)

Amstelveen - AmstelveenZ.nl duikt op zondagen in het verleden van Amstelveen en toont daarbij foto’s van vroeger. In aflevering 207 een foto uit het Amsterdamse bos uit 1967.

Algemeen 8 aug. 2020 08:00

Hoe gaat het met Rens en Rachel van Hilst op Camping44? (Wij Emigreren, SBS6)

Amstelveen - AmstelveenZ verhaalde begin dit jaar over de avonturen van Rens & Rachel van Hilst, die eind 2018 Amstelveen vaarwel zwaaiden om een volledig nieuw leven op te bouwen en een boerencamping (Camping44) te beginnen in het Italiaanse Loro Piceno. Hoe gaat het nu met het gezin, dat in 2019 te zien was in de eerste aflevering van Wij Emigreren bij SBS6?